0 produkter
0 kr
Duka upp julens gottebord med chokladkola som fullkomligt smälter i munnen. Att den dessutom är gjord på enbart naturliga ingredienser gör den ännu lite godare.
Ingredienser |
| ||||||||||||
Ger ca 40 bitar | |||||||||||||
100 g dadlar | |||||||||||||
1 dl kakao | |||||||||||||
1 krm salt | |||||||||||||
2 msk kokosolja | |||||||||||||
Lägg dadlarna i blöt i ungefär 20 minuter. Mixa därefter alla ingredienser med en stavmixer tills du har en slät och kladdig deg.
Kavla ut degen till en fyrkant med en tjocklek på ungefär 3 mm. Ställ in den utkavlade kolan i kylen i ungefär en timme. När kolan stelnat kan du skära upp den i fyrkantiga bitar och servera.
Förvara kolan i kylen för bättre hållbarhet.
Tips! Vill du inte att kolan ska smaka kokos kan du använda aromfri kokosolja.