Rödbetsjuice

Rödbetan är en riktigt nyttig rotfrukt som är rik på antioxidanter, nitrat och betain. Rödbetan växer i våra nordiska jordar och är även naturligt rik på vitaminer och mineraler. Speciellt populär är rödbetsjuice bland de som tränar löpning och uthållighetsträning.

Den nyttiga rödbetsjuicen

Eftersom rödbetor innehåller antioxidanter, vitaminer och mineraler är den bra för vår kropp. Tack vare dess innehåll av nitrat har den även blivit ett intressant tillskott för den som tränar uthållighetsträning så som löpning. Nitrat omvandlas nämligen till kväveoxid i kroppen och bidrar till utvidgning av blodkärlen. Resultatet av detta blir ett ökat blodflöde som kan bidra till längre uthållighet och mindre mjölksyra. Av denna anledning passar rödbetsjuicen därför speciellt bra för dig som tränar löpning eller annan uthållighetsträning.

Rödbetsjuicen kan naturligtvis användas även av dig som inte håller på med uthållighetsidrott. Prova rödbetsjuice som måltidsdryck eller varför inte starta dagen med en shot av denna näringsrika dryck? Under denna kategori hittar du små och stora förpackningar med rödbetsjuice. Många av juicerna är dessutom ekologiska och fria från socker och tillsatser. Ta vara på rödbetans hälsoegenskaper på ett enkelt och smidigt sätt med någon av dessa goda rödbetsjuicer.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 18 produkter
Urval
Varumärke
Beet it rödbetsjuicer8 Alpha Plus3 Biotta2 Holistic2 RawPowder1 Superfruit1 Skip Nutrition1
Märkning
Ekologisk 13
Sortering
Popularitet
Beet Speed
60 kaps
Skip Beet Speed
179 kr
 
Beet it Ginger
1 st
Beet it Ginger
24 kr
 
Beet Boost
280 g
Mighty Sport Beet Boost
386 kr
 
Beet it
1 st
Beet it
24 kr
 
Beet it
12-pack
Beet it
259 kr
 
Mighty Beet Boost
140 g
Mighty Beet Boost
Utförsäljning
259 kr
305 kr
Rödbetspulver
150 g
Holistic Active Rödbetspulver
100 kr
 
Rödbetspulver
250 g
Superfruit Beet Rödbetspulver
143 kr
 
Beet it Sport
1 st
Beet it Sport Shot
Nyhet
23 kr
 
Beet it Sport
15-pack
Beet it Sport Shot
Nyhet
290 kr