Aromaterapi

Är du nyfiken på aromaterapi? I denna kategori hittar du verktygen du behöver för att kunna använda aromaterapi i din vardag.

Vad är aromaterapi?

Aromaterapi är en slags terapi som kan utföras på olika sätt genom aromamassage, aromastenar, aromalampa eller aromabad, där utförandet är olika men det eftersträvansvärda resultatet är det samma - förhoppningen är att hitta ny livskraft och stärka välbefinnandet.

Gemensamt för de olika formerna av aromaterapi är att använda eteriska oljor i behandlingen. Eteriska oljor är koncentrerade extrakt från utvalda växter, frukter och örter. Beroende på växtkälla får de eteriska oljorna sina egenskaper som utnyttjas inom aromaterapin. Genom att tillsätta några droppar eterisk olja i en aromalampa eller i ett aromabad sprider du en härlig doft och sinnesstämning till rummet. En aromalampa är ofta utformad med ett värmeljus under en skål där den eteriska oljan får plats. Värmen från ljuset får doften från den eteriska oljan att sprida sig i rummet. Det ger inte bara en god doft, utan även en stämningsfull belysning och du kan ta del av oljans karaktär.

Välj den formen av aromaterapi som passar dig bäst, och njut av en stund i stillhet.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 28 produkter
Varutyp
Tea tree2 Cederträ2 Aromalampa2 Ylang ylang1 Timjanolja1 Tallolja1 Sandelträolja1 Rosmarinolja1 Pepparmynta1 Patchouli1 Visa fler...
Varumärke
Crearome25 Wellness2 Föllinge1
Märkning
Ekologisk 16
Sortering
Popularitet