Ris, linser, gryn

Låt dig inspireras till ny, spännande matlagning med olika rissorter, quinoa, matgryn och linser som variation till pasta och potatis. Dagens livsmedels alternativ är många, nyttiga och smakrika och erbjuder en helt ny typ av matlagning. Matgryn som bulgur, quinoa, mathavre och matvete är rika på protein och andra näringsämnen och passar utmärkt som en del av en sund kosthållning. Matgryn är dessutom lättlagat och passar utmärkt till att göra sallader mer matiga, till grytor och till klassiska risrätter istället för vitt ris.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 14 produkter
Urval
Varutyp
Shiratakiris2 Röda linser2 Fullkornsris2 Vit quinoa1 Svart ris1 Svart Quinoa1 Rött ris1 Röd quinoa1 Havregryn1 Grötris1 Visa fler
Varumärke
Urtekram9 Biofood2 Better Than Foods1 Slender Chef1
Märkning
Ekologisk 13
Glutenkänslig 12
Vegan 11
Sortering
Popularitet
Röd Quinoa
350 g
57 kr
 
Svart Quinoa
350 g
Urtekram Svart Quinoa
57 kr
 
Quinoapuffar
130 g
Biofood Quinoapuffar EKO
Nyhet
39 kr
 
Svart Ris
375 g
Urtekram Svart Ris
36 kr
 
Råris Basmati
500 g
Nyhet
45 kr
 
Havregryn
700 g
Urtekram Havregryn Glutenfri
29 kr
 
Rött Ris
500 g
34 kr
 
Grötris
500 g
24 kr
 
Röda Linser
450 g
34 kr
 

Näringsrika gryn

Få en tallrik fullproppad med nyttigheter genom att göra en egen blandning med röda linser, svart ris och röd quinoa eller gröna linser, rött ris och svart quinoa. Förutom att göra tallriken lite mer färgrik får du även i dig fibrer och vegetabiliska proteiner som är utmärkt för dig som är vegetarian eller vegan.

Här hittar du ett stort utbud av ekologiska livsmedel utan några tillsatser. Våga experimentera mera i köket och finn nya tillbehör till dina maträtter- bara fantasin sätter gränser för var du kan åstadkomma!