Ris, linser, gryn

Låt dig inspireras till ny, spännande matlagning med olika rissorter, quinoa, matgryn och linser som variation till pasta och potatis. Dagens livsmedels alternativ är många, nyttiga och smakrika och erbjuder en helt ny typ av matlagning. Matgryn som bulgur, quinoa, mathavre och matvete är rika på protein och andra näringsämnen och passar utmärkt som en del av en sund kosthållning. Matgryn är dessutom lättlagat och passar utmärkt till att göra sallader mer matiga, till grytor och till klassiska risrätter istället för vitt ris.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 13 produkter
Urval
Varutyp
Shiratakiris2 Fullkornsris2 Vit quinoa1 Svart ris1 Svart Quinoa1 Rött ris1 Röda linser1 Röd quinoa1 Havregryn1 Grötris1 Visa fler
Varumärke
Urtekram9 Biofood2 Better Than Foods1 Slender Chef1
Märkning
Ekologisk 12
Glutenkänslig 11
Vegan 10
Sortering
Popularitet

Näringsrika gryn

Få en tallrik fullproppad med nyttigheter genom att göra en egen blandning med röda linser, svart ris och röd quinoa eller gröna linser, rött ris och svart quinoa. Förutom att göra tallriken lite mer färgrik får du även i dig fibrer och vegetabiliska proteiner som är utmärkt för dig som är vegetarian eller vegan.

Här hittar du ett stort utbud av ekologiska livsmedel utan några tillsatser. Våga experimentera mera i köket och finn nya tillbehör till dina maträtter- bara fantasin sätter gränser för var du kan åstadkomma!