0 produkter
0 kr
Njut av en krämig och god pastarätt som dessutom är nyttig och går hem hos både vuxna och barn.
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 portioner | |||||||||||||
200 g rökt skinka i skivor | |||||||||||||
3 dl mager matlagningsgrädde | |||||||||||||
salt & svartpeppar | |||||||||||||
400 g djupfrysta gröna ärtor | |||||||||||||
4 port spaghetti eller bönpasta | |||||||||||||
Börja med att koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen.
Skär den rökta skinkan i strimlor och stek den lätt i en stekpanna.
Häll matlagningsgrädden i en kastrull och rör ner skinkan. Låt såsen koka upp och sänk sedan värmen. Låt såsen småkoka på spisen några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Häll av den färdigkokta pastan i ett durkslag och blanda sedan ner de gröna ärtorna. Servera pastan med den varma skinksåsen.