NIGHT by Linda Lampenius - Kort Datum - Better You
Bild saknas

NIGHT by Linda Lampenius - Kort Datum

4.17 av 5
Betyg: 4.17 / 5
Kort datum (2020-12-12)

- Skönhet inifrån och ut
- Vegetabiliska kapslar
- För natt
-74%
Gäller t o m 1/11

Kampanjpris

79 kr

Ord.pris

299 kr
Produkten är slut och kan ej beställas.
Kontakta kundtjänst för mer info.
Collagen Skin & nails
90 kaps
Collagen Skin & Nails
299 kr
 
4,3
4.26 av 5
Betyg: 4.26 / 5
Tips
Wonderful Hair
90 kaps
Wonderful Hair
229 kr
 
4,8
4.75 av 5
Betyg: 4.75 / 5
Tips
Betakaroten
30 kaps
Betakaroten
119 kr
 
4,6
4.56 av 5
Betyg: 4.56 / 5
Tips
 • Produktbeskrivning
 • Näringsinnehåll
 • Betyg: 4.17 / 5
  Recensioner (6)
 • Leverans & betalning
Produktbeskrivning

Må bra inifrån och ut med NIGHT

Har du flera olika kosttillskottsburkar som står i badrumsskåpet eller som står framme på sängbordet och tar plats?

NIGHT by Linda Lampenius är kosttillskott framtagna av Better You tillsammans med den världsberömda violinisten Linda Lampenius, som även är en känd profil efter att bland annat deltagit i flera underhållningsprogram på TV. Linda har stått på scen sen hon var 3 år och har själv tagit olika kosttillskott i 20 års tid. Med hennes hektiska tillvaro med mycket resande, hög belastning och sena konsertkvällar åt Linda ett 30-tal olika tabletter och kapslar med vitaminer och mineraler. Utöver bra kost och träning ville hon säkerställa att hon fick i sig rätt mängd av de ämnena hon mådde bra av och som gav henne möjlighet att fortsätta prestera och leverera maximalt i vardagen.

"Eftersom jag tagit flera olika vitaminer, mineraler, antioxidanter, fetter och mjölksyrabakterier dagligen, även då jag rest, har jag tröttnat på att plocka ihop allt från flera olika burkar. Dessutom har det blivit väldigt dyrt. Jag blev otroligt glad när Better You kontaktade mig då jag redan hade testat några av deras produkter som bland annat innehöll magnesium, MSM, vitamin D och ingefärsextrakt och visste att min kropp tog upp ingredienserna eftersom jag såg bra resultat. Nu ville jag samla allt jag tyckte jag behövde, i en och samma produkt. Detta blev möjligt genom att lägga in ingredienserna i två produkter, DAY och NIGHT." - Linda Lampenius

 • Vegetabiliska kapslar
 • Skönhet inifrån och ut

Två pillerburkar med Day and Night by Linda Lampenius med piller vid sidan av.

NIGHT på kvällen

NIGHT som du ska ta på kvällen innehåller mineraler och greens som exempelvis magnesium, MSM och havtorn. Magnesium är ett mineral som finns i alla våra levande celler och har visats ha en stor påverkan på nervsignalregleringen och behövs för att hjälpa musklerna att slappna av. Därav är det bra att äta magnesium på kvällen när du vill slappna av. Avslappning har en positiv inverkan på djupsömnen och kroppens återhämtning. Kommer du snabbare ner i djupsömn får kroppen och hjärnan den återhämtning den behöver för att kunna stråla och leverera på topp dagen efter igen. I produkten NIGHT finner du även ingredienser som:

 • Nattljusolja, som en örtväxt som är rik på fettsyran GLA, gammalinolensyra och hör till gruppen omega-6. GLA är föregångare till den hormonliknande substansen prostaglandin, som bland annat reglerar hormonbalansen, blodtillförseln till vävnader och är delaktig i uppbyggnaden av hår och hud.
 • Havtorn innehåller flera vitaminer, mineraler och fleromättade fettsyror som exempelvis fungerar som antioxidanter, och är viktigt för vårt immunsystem. Men den innehåller även ämnen som behövs för att upprätthålla ett fungerande nervsystem och ämnesomsättning.
 • Zink finns i hela kroppen och är involverad i en mängd processer. Störst mängd finner du i hår, hud och naglar och därför kan zink hjälpa till att bibehålla dess normala styrka och kvalité. Zink bidrar även till en normal hormonreglering, ämnesomsättning och fungerande immunsystem.
 • MSM är en form av organiskt svavel som finns naturligt i kroppen och är en viktig beståndsdel i kroppens kollagen och keratin som bygger upp muskler, bindväv, skelett, hår, hud och naglar.

"Magnesium, som jag tar för att motverka alla spänningar jag får i armar, nacke och rygg av fiolspelandet, kan jag bara ta till natten, eftersom jag känner mig så avslappnad av produkten. Q10 kan jag däremot ta bara på morgonen på grund av den uppiggande effekten." - Linda Lampenius

Tips! Kombinera med DAY by Linda Lampenius.

Linda Lampenius berättar om NIGHT

Med NIGHT by Linda Lampenius får du ett komplett kosttillskott som säkerställer ditt intag av vitaminer och mineraler som gör att du mår bra inifrån och ut. Inget kosttillskott är ett mirakelpiller som gör att du får igen förlorad sömn, att du helt plötsligt får energi och kan springa ett maraton fast du aldrig sprungit 1 kilometer innan, eller att du får photoshoppat silkeslent och fläckfritt hår och hud. Det ett kosttillskott kan göra är att säkerställa att du får i dig tillräckligt med vitaminer, mineraler och ämnen som gör att kroppen mår bra. Linda har tagit fram kosttillskotten DAY och NIGHT tillsammans med Better You för att ge mer plats i resväskan eller i badrumsskåpet till andra saker, men framförallt med alla de vitaminer, mineraler och extrakt som gör att hon mår bra inifrån och ut och kan prestera i vardagen.

"Ingredienserna i DAY and NIGHT är desamma som jag använt under många år. I samarbetet med Better You har vi funnit synergier genom att använda deras filosofi om naturligt packad micronäring. Exempelvis har vi använt helnäringsextrakt innehållande naturliga proportioner mellan bioflavonoider och vitamin C för att underlätta upptaget av till exempel organiska former av magnesium och järn." - Linda Lampenius

Förutom att säkerställa en fin balans i sitt intag av vitaminer och mineraler är det svårt att få in alla ämnen i en och samma tablett. Tabletterna skulle dels bli för stora och jobbiga att svälja och det är heller inte så optimalt att inta alla ämnen ihop samtidigt. Därav blev det två kosttillskottsprodukter, för att förse kroppen med ett jämnt intag av vitaminer och mineraler.

"Genom att fokusera främst på vitaminstrukturer och antioxidanter från det röda växtriket på morgonen och mineraler och det gröna växtriket på kvällen har jag hittat mitt recept för att säkerställa en fin balans." - Linda Lampenius

Omsorgsfullt innehåll

Linda har sedan en lång tid tillbaka tagit kosttillskott för att ta hand om kroppen på allra bästa sätt. Förutom att träna och äta bra kost har Linda sedan länge tagit kosttillskott av vitaminer och mineraler, för att tillgodose kroppens behov som gör att den fungerar optimalt. Majoriteten av kvinnor önskar ett otroligt hårsvall, starka långa fina naglar och felfri hud. Något som bara blir svårare och svårare att få eller upprätthålla idag då vi utsätter kroppen för mycket stress och yttre påfrestningar.

På grund av att vi utsätter kroppen för hög belastning som stress, osunt leverne, hård träning men även föroreningar och strålning ökar processen och bildandet av fria radikaler i kroppen som kan leda till oxidativ stress. Genom att ta tillskott av vitaminer och mineraler, förser man kroppen med antioxidanter som hjälper till att skydda våra celler från fria radikaler. Detta leder till att cellerna inte bryts ner i samma hastighet samt att det gynnar celldelningen i kroppen och hår, hud och naglar bibehåller sin normala styrka och kvalité.

"I denna kombinationsprodukt får jag alla naturliga vitaminer, mineraler, antioxidanter, mjölksyrabakterier och fetter jag tidigare varit tvungen att köpa i flera olika förpackningar. Jag vill att mina produkter bland annat skall bidra till mitt immunsystem, elasticiteten och fuktnivån i huden och håret, skydda kroppen mot fria radikaler och ge mig energi. Mina produkter, så som alla Better Yous produkter, är garanterat rena och naturliga." - Linda Lampenius

Tack vare dessa produkter slipper Linda fara runt med 20 burkar och inta ett 30-tal tabletter, nu har hon allt hon behöver i vitamin- och mineralväg i enbart två burkar. För att kunna ta hand om det yttre måste man värna och se till så att insidan mår bra först.

Säkerställ ditt intag av vitaminer och mineraler med NIGHT by Linda Lampenius!

Profilbild på violinisten Linda Lampenius med signatur.

Varumärke

Better You
Näringsinnehåll
Betyg: 4.17 / 5
Produktrecensioner (6)
Leverans & betalning

Produktrekommendationer

Collagen Skin & nails
90 kaps
Collagen Skin & Nails
299 kr
 
4,3
4.26 av 5
Betyg: 4.26 / 5
Tips
Wonderful Hair
90 kaps
Wonderful Hair
229 kr
 
4,8
4.75 av 5
Betyg: 4.75 / 5
Tips
Betakaroten
30 kaps
Betakaroten
119 kr
 
4,6
4.56 av 5
Betyg: 4.56 / 5
Tips
Stora Hårkuren
300 tabl
139 kr
 
4,4
4.39 av 5
Betyg: 4.39 / 5
Andra har köpt