Herobility HeroBottle - Herobility
Bild saknas

Herobility HeroBottle

Nappflaska med smart design

- Bättre blandning
- Mindre kladd
- Anpassad till olika ålder
-20%
Utförsäljning

Kampanjpris

95 kr

Ord.pris

119 kr
Produkten är slutsåld och kommer ej inkomma igen.
HeroPacifier 0m+
Glow/Glow
Herobility HeroPacifier 0m+
-49%
50 kr
99 kr
Andra har köpt
Extra silikon dinapp
Transparent
Herobility HeroTeat 2-pack
-49%
50 kr
99 kr
Andra har köpt
Calendula Baby Oil
200ml
Weleda Baby Calendula Body Oil
119 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Andra har köpt
  • Produktbeskrivning
  • Innehåll
  • Skriv en recension
  • Leverans & betalning
Produktbeskrivning

Nappflaska i smart design

Nappflaskan är värdefull under ditt barns första tid i livet, och därmed även för dig som förälder. En bra nappflaska behöver passa ditt barns ålder och behov, vara lätt att använda och hålla ren, och även vara smidig att ta med sig i skötväskan hemifrån. Herobility som är ett systerbolag till Smartshake har tagit fasta på alla dessa krav och skapat en nappflaska i smart och genomtänkt design, HeroBottle. HeroBottle babybottle finns i tre olika storlekar som lämpar sig bäst vid barnets olika åldrar.

  • Ergonomisk nappflaska för bättre grepp
  • Anti-kolik med bröstformad dinapp
  • Mixerlock för mindre klumpar och spill
  • Finns i tre anpassade storlekar

Fördelarna med HeroBottle nappflaska

HeroBottle har en ergonomisk design som gör det lättare att greppa flaskan, både för dig som förälder och för barnets små händer när det är dags att hålla flaskan själv. Även nappen har en ergonomisk passform så att barnet får ett bra grepp med munnen kring nappen. Dinappen har en oval form som påminner om mammas bröst, vilket även underlättar när du vill variera mellan eller övergå från amning till flaskmatning. Den bröstformade dinappen medför även en minskad risk för kolik, då den ger ett jämnt flöde utan luft.

Locket är designad med en blandventil som underlättar blandningen av välling och mjölkersättning för att minimera risken för klumpar. Locket ger även en bra förslutning för att minimera spill när du har med dig nappflaskan på resande fot.

Den breda öppningen gör det lätt att fylla på med vätska och pulver utan spill, och förenklar vid diskningen.

Vilken storlek ska jag välja?

Herobility HeroBottle 140 ml +0 månader passar nyfödda barn och uppåt. En dinapp i storlek small ingår, som passar lättflytande vätskor som bröstmjölk och mjölkersättning.

Herobility HeroBottle 240 ml passar barn från 2 månader och uppåt. En dinapp i storlek medium ingår, som passar lättflytande vätska som bröstmjölk och mjölkersättning.

Herobility HeroBottle 340 ml passar barn från 4 månader och uppåt, när barnen börjar äta och dricka större volymer. En dinapp i storlek large ingår, som lämpar sig till både lättflytande och trögflytande vätska som vatten, bröstmjölk, mjölkersättning och välling.

Tips! Herobility HeroBottle är smart konstruerad och kan kombineras med andra produkter från Herobility. Testa exempelvis att fästa Herobility HeroStorage under din nappflaska, en extra behållare för exempelvis vällingpulver - smart när du är på språng. HeroBottle kan även varieras mellan olika färger, och kombinera locket och flaskan mellan olika färger för att skapa en egen rolig färgdesign på nappflaskan. Behöver du uppdatera storleken på dinappen? Komplettera med HeroTeat 2-pack.

Varumärke

Herobility
Innehåll
Skriv en recension
Leverans & betalning

Produktrekommendationer

HeroPacifier 0m+
Glow/Glow
Herobility HeroPacifier 0m+
-49%
50 kr
99 kr
Andra har köpt
Extra silikon dinapp
Transparent
Herobility HeroTeat 2-pack
-49%
50 kr
99 kr
Andra har köpt
Calendula Baby Oil
200ml
Weleda Baby Calendula Body Oil
119 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Andra har köpt
NOCCO BCAA
24-pack
NOCCO BCAA
429 kr
 
Andra har köpt

Andra kunder har även köpt

Galltvål Flytande
500 ml
99 kr
 
Andra har köpt