Proteinrika pannkakor med chiasylt

Dessa glutenfria pannkakor tillagas på nolltid och är fantastiskt goda. Den underbara chiasylten är pricken över i och ger pannkakorna det där lilla extra.

Proteinpannkakor serverade med chiasylt.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi248 kcal
Protein21,8 g
Kolhydrater29 g
Fett4,3 g
Fibrer5 g
2 portioner
2 dl Core Protein Pancakes
3 dl vatten
Chiasylt
Räcker till ca 4 portioner
2 dl hallon
1 dl björnbär
2 msk chiafrön
2 tsk agavesirap

Tillredning:

Mosa bären lätt med en gaffel. Blanda ner chiafrön och agavesirap. Rör om och ställ in sylten i kylen. Låt stå i minst en timme innan du serverar.

Tillaga pannkakorna enligt instruktionerna på förpackningen.

Servera pannkakorna med sylten och eventuellt lite agavesirap.


Ingredienser

 
Raw Agave Sirap
 
Chiafrön
 
Protein Pancakes

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Relaterade artiklar

 

Proteinrika saffranspannkakor

Saffranspannkakor utan gluten och tillsatt socker, dessutom rika på protein!
 

Nyttiga bananpannkakor

Njut av goda, glutenfria pannkakor som tillagas med bananer och keso.
 

Glutenfria bananpannkakor

Gluten- och laktosfria amerikanska bananpannkakor!
 

Pannkakor med mullbär

Smarriga pannkakor med mullbär.
 

Nyttig pannkakstårta

En proteinrik pannkakstårta för både stora och små.
 

Chiasylt raw

Låt chiafrön utgöra grunden till denna naturliga sylt med mindre socker.
 

Våfflor med protein

Fantastiskt goda våfflor helt utan gluten och tillsatt socker.
 

Proteinrika chokladbollar

Som klassiska chokladbollar - bara nyttigare. Och godare!
 

Spirulinaplättar

Lättlagade, gröna spirulinaplättar som är lika nyttiga som goda.
 

Proteinrika bullar

Baka bulla rmed proteinrik fyllning i valfri smak.
Visa fler