0 produkter
0 kr
Att göra köttfärssåsen på kycklingfärs istället för köttfärs ger spännande variation till denna klassiska pastafavorit.
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 portioner | |||||||||||||
4 port spaghetti | |||||||||||||
400 g kycklingfärs | |||||||||||||
1 gul lök | |||||||||||||
500 g passerade tomater | |||||||||||||
2 msk tomatpuré | |||||||||||||
salt & svartpeppar | |||||||||||||
1 tsk chiliflingor | |||||||||||||
1/2 tsk spiskummin | |||||||||||||
1 krm malen koriander | |||||||||||||
Hacka den gula löken fint och bryn den i en stekpanna. Blanda ner kycklingfärsen och stek den på medelhög värme tills den är helt genomstekt. Addera tomatpuré och passerade tomater och låt koka upp. Tillsätt kryddorna och låt såsen småkoka i ungefär 10 minuter.
Förbered under tiden pastan genom att koka den enligt paketets instruktioner. Servera sedan pastan med kycklingfärssåsen och grönsaker, exempelvis broccoli.