Bild saknas

Led- & Muskel-paketet

4.6 / 5
Betyg: 4.6 / 5

Paketet innehåller

Healthwell Collagen Plus, 90 kaps
Healthwell Magnesium 800, 90 kaps
Healthwell MSM Pulver, 400 g
Healthwell Nypon Extrakt, 150 kaps
Healthwell Nypon Extrakt, 150 kaps
Paket
Du sparar 196 kr mot styckpris.

Paketpris

679 kr
I lager
Fri frakt!
Skickas omgående  

Fraktsätt

FraktsättSkickasLeveranstid
Budbeei morgon 9:000-2 dagar
Budbee Boxi morgon 9:000-2 vardagar
Early Birdi morgon 14:002-3 vardagar
Instabox Homei morgon 15:000-2 dagar
Instaboxi morgon 15:000-2 dagar
Urban Home Deliverymåndag 13:002-3 vardagar
Varubrev ekonomimåndag 14:002-4 vardagar
Postnordmåndag 14:001-3 vardagar
  • Produktbeskrivning
  • Näringsinnehåll
  • Betyg: 4.6 / 5
    Recensioner (5)
  • Leverans & betalning
Näringsinnehåll
Produktbeskrivning

Paket för skelett och muskelfunktion

Produkterna i Led- och muskelpaketet är särskilt sammansatta för dig som vill bibehålla en god led- och muskelhälsa, samt känner av stelhet i leder och muskler. I detta paket hittar du MSM, kollagen, nyponkapslar och magnesium, tillskott som samverkar bra tillsammans i kroppen. Detta kosttillskottspaket för lederna räcker till upp till 100 portioner, Collagen Plus och Magnesium 800 räcker upp till 90 portioner.

  • För en välbevarad ledhälsa
  • Mineraler för skelett och bindväv
  • Magnesium för en normal muskelfunktion
  • Kombinerat för bättre upptagningsförmåga

Starta dagen med en ny morgonrutin genom att inta dessa kosttillskott som ger näring till dina leder. MSM pulvret kan du blanda ner i din smoothie eller valfri dryck som vatten eller juice. Börja med att blanda ut 1/4 tesked (1 gram) pulver per dag första veckan och öka sedan upp dosen med 1/4 tesked (1 gram) per vecka till dess att du nått 1 tesked (4 gram) per dag (1 tesked blandar du ut med 2 deciliter vatten). Detta är för att vänja magen successivt med MSM. Samtidigt som du smuttar på din MSM smoothie eller MSM dryck och avnjuter en god frukost kan du inta 1 kapsel av Collagen Plus, 1 kapsel av Magnesium 800 och 3 kapslar av Nypon.


I samband med detta paket har vi även tagit hjälp av Sara som är Personlig Tränare, för att komma fram till bra kosttillskott samt övningar som kan bidra till en rörligare vardag utan smärta.

"Ett kosttillskott kommer inte göra så att du mirakulöst blir rörligare och kan gå ner i split, men det kan absolut bidra till att du får upp ledvätska som smörjer dina leder bättre, bidra till mindre smärtande leder samt till normal funktion i musklerna. Förutom kosttillskott kan övningar bidra till att minska smärtande områden som kring nacke och axlar." -Sara, Personlig Tränare.


Bild på de olika produkterna som ingår i paketet.


Kosttillskotten i Led- & Muskelpaketet

MSM Pulver- MSM Pulver- MSM är svavel som finns naturligt i kroppens kollagen. Kollagen är ett protein som bygger upp och ger stadga och struktur till bindväv, leder, muskler, skelett, ligament, hår och hud. MSM Pulver från Healthwell är 100 % rent MSM utan några tillsatser och har blivit ett populärt tillskott att ta för att bibehålla och bidra till mjuka och hållbara leder.

Msm har en bitter smak, men som du enkelt kan dölja om du blandar det tillsammans med någon citrusfrukt eller apelsinjuice.

Magnesium 800- Magnesium är ett mineral som är involverad i en rad olika processer i kroppen, bland annat bidrar den till en normal muskelfunktion. Magnesium 800 är ett högdoserat tillskott av magnesium och innehåller magnesiumcitrat som lätt tas upp av kroppen. Bidrar till musklernas normala neurologiska funktion där musklernas avslappningsförmåga regleras.

Collagen Plus- Kollagen finns naturligt i all vår bindvävsstruktur där det medverkar till uppbyggnaden av leder, brosk, ligament, hud, hår och naglar. Collagen Plus är 100 % naturligt och innehåller hydrolyserat kollagen samt är förstärkt med naturliga citrusbioflavonoider och C-vitamin. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning, immunsystem samt att det verkar som en antioxidant.

Nyponkapslar-Nypon har ett högt innehåll av C-vitamin, antioxidanter och flavonoider. Nyponkapslar från Healthwell innehåller ett högkoncentrerat nyponextrakt som täcker hela ditt dagliga behov av vitamin C. Förutom att C-vitaminet i nyponen bidrar till att upprätthålla ett normalt fungerande immunsystem innehåller även nypon en aktiv substans som kallas Gopo. Gopo tros kunna påverka ledrörligheten samt inflammerade områden då den har en antiinflammatorisk och smärtstillande egenskap. Därav har nypon blivit ett populärt tillskott bland många som lider av artros eller smärtande leder.

Kapslarna i detta paket är vegetabilska kapslar.

Saras 3 tips för att undvika stelhet och smärta i leder:

1. Bryt dina vardagsmönster med rörelser du sällan gör. Exempelvis: ställ dig upp vid skrivbordet, sätt dig ner på huk ett tag eller rulla 10 varv på axlarna.

2. Använd hjälpmedel vid behov, som knäskydd, hållningsväst, tejp och liniment. Alla hjälpmedel som kan hjälpa dig att lindra din smärta och värk eller bidra till en aktivare vardag är ett bra hjälpmedel.

3. Smärta i leder kan bero på inflammatoriska problem, något som rätt livsmedel och tillskott kan bidra till att motverka. Omega-3, ingefära och gurkmeja sägs ha en viss antiinflammatorisk effekt. MSM, nypon, collagen och hyaluronsyra bidrar med näring till lederna så de kan fungera optimalt.

Läs hela artikeln om Saras tips där hon går igenom övningar som kan bidra till en rörligare vardag med mindre stela muskel, och smärtande områden.

Varumärke

Healthwell
Betyg: 4.6 / 5
Produktrecensioner (5)
Leverans & betalning

Lär dig mer

 
Allt du vill veta om nypon

Allt du vill veta om nypon

Nypon hör till vår nordiska flora och har många hälsosamma egenskaper.
 
Våra märkningar och certifieringar

Våra märkningar och certifieringar

Här kan du läsa om olika märkningar och vad de står för.
 
Kost för bättre ledhälsa

Kost för bättre ledhälsa

Vilka livsmedel är extra bra för våra leder? Lär dig mer här!
 
5 sätt att förbättra rörligheten

5 sätt att förbättra rörligheten

Förbättra din rörlighet med rätt träning och näring.
 
Muskel- och ledhälsa

Muskel- och ledhälsa

Genom rätt träning och kost kan du påverka din muskulatur och dina leder.
 
Så påverkas du av magnesium

Så påverkas du av magnesium

Magnesium har många viktiga funktioner och verkar som motpol till kalcium.
 
Allt du behöver veta om kollagen

Allt du behöver veta om kollagen

Kollagen finns i all bindväv, så som leder, brosk, hud och hår.
 
Så får du upp rörligheten

Så får du upp rörligheten

Få upp rörligheten med enkla övningar & undvik smärtande nacke, axlar & leder.