Läs mer

Sminkspeglar

Spegel, spegel på väggen där? En spegel med hög kvalitet och förstoring kan underlätta både ansiktsvård och applicering av makeup. Hitta din favorit bland olika modeller och designer. För att göra det lättare för dig att ta hand om huden är många sminkspeglar utrustade med lampor som ger dig bästa tänkbara belysning.

Filtrera
Make Up Spegel
1 st
Beurer Make Up Spegel BS55
499 kr
 

Sminkspeglar med förstoring

En bra sminkspegel behöver fungera som ett hjälpmedel för dig när du vill lägga din makeup. Därför underlättar det att använda en sminkspegel med förstoring. En spegel med förstoring gör det enkelt att lägga till exempel eyeliner och att se ojämnheter som behöver täckas över. En annan viktig funktion hos en sminkspegel är ljuset. En sminkspegel med inbyggd belysning underlättar för dig när du vill ta hand om din hud.

En sminkspegel med belysning och flera gångers förstoring är inte bara praktisk och användbar i vardagen, den är även en snygg inredningsdetalj att ha i sovrummet eller badrummet. Här finns speglar som du kan vinkla på många olika sätt så att du kommer åt och får koll på alla detaljer. Välj om du vill ha en spegel på fot eller en låg variant - här finns alla sorter!