Läs mer

Hem och hushåll

Låt inte dina ekologiska vanor begränsas till det du äter. Låt ditt hem och din tvätt bli skinande ren med ekologiska städprodukter - för din och naturens skull. Vi har ett noga utvalt sortiment av miljövänliga rengöringsprodukter och praktiska tillbehör för hemmet.

Filtrera
Filtrera 101 produkter
Urval
Varutyp
Rengöringsmedel12 Aromalampa12 Skrubborste11 Tvättmedel8 Doftpinnar8 Diskmedel6 Groddburk5 Broccolifrö5 Rädisa4 Sköljmedel3 Visa fler
Varumärke
GEO17 Sodasan16 Gröna Gredelina9 Sonnentor9 Golden Lotus7 Hydreá London7 Senses by Nature4 Ecover3 Galltvål3 A.Vogel3 Visa fler
Märkning
Ekologisk 66
Sortering
Popularitet
Mjukmedel
Oparfymerad
Ren Logik Mjukmedel
-50%
54 kr
109 kr
WC Power Gel
0,75 L
Sodasan WC Power Gel
55 kr
 
Allrengöring
1 L
69 kr
 
Luftfuktare LB 37
1 st
Beurer Luftfuktare LB 37 vit
799 kr
 
4,0
4 av 5
Betyg: 4 / 5
1 2

Ekologiska städprodukter

Byt ut dina vanliga tvättmedel och rengöringsprodukter mot ekologiska och miljövänliga alternativ. Ekologiska rengöringsprodukter innehåller naturliga ämnen som verkar effektivt för ett skinande resultat på ett skonsammare sätt. De ekologiska produkterna är snälla mot både huden och naturen eftersom de varken innehåller färgämnen, syntetiska dofter, fosfater eller parabener. Städa, diska och tvätta miljövänligt med ekologiska produkter för hem och hushåll, så att både ditt hem och naturen kan bli lite renare.

Hemleverans av hushållsprodukter

Piffa hemmet med vacker dekoration för inredning och testa att odla hemma med praktiska groddburkar. Vi har smarta lösningar med tillbehör för hemmet som kan förenkla och förgylla din vardag. Gör det enkelt för dig och handla tillbehör för hemmet och ekologiska städprodukter online med hemleverans - snabbt, smidigt och enkelt!