

Biofood Dadlar EKO
- Perfekt som snacks
- Sötning till bakning
- Produktbeskrivning
- Näringsinnehåll
- Skriv en recension
- Leverans & betalning
Urkärnade ekologiska dadlar
Gör bakningen av hälsosamma chokladbollar med dadlar smidigare med hjälp av kärnfria dadlar från Biofood. Biofood urkärnade dadlar är ekologiska och odlas i Tunisien. Förutom att dadlar har en härlig sötma är de även fyllda med vitaminer, mineraler och fibrer. Den kladdiga konsistensen gör dadlar till en perfekt ingrediens som bindningsmedel istället för smör i olika nyttiga och hälsosamma bakverk som dadelbollar, dadelkladdkaka, bars, pajer och rawfood-bakverk.
- Ekologiska dadlar
- Urkärnade dadlar
- Rika på vitaminer och mineraler
- Perfekt till bakning och som snacks
Biofood Dadlar Kärnfria passar även utmärkt att ta med i väskan som snacks när energin tryter eller sötsuget tränger sig på eller hacka ner i smoothien för att få en härlig kolaaktig smak. Utöver dadlarnas rika innehåll på näringsämnen som vitamin A, C och B-vitaminer samt kalcium, järn och magnesium främjar även dadlar till en välfungerande matsmältning.
Tips! Ska du mixa de urkärnade dadlarna rekommenderas att du blötlägger dem 10-15 minuter för att få en mjukare konsistens.Vattnet som du blötlagt dadlarna i kan du även använda som näringsrikt och naturlig smaksättning och sötningsmedel till din smoothie, bröd, bakverk eller juice.