Läppar

Våga sätta färg på dina läppar och passa samtidigt på att ge frukt och näring med vårdande ingredienser från naturen. Med ett läppstift eller läppglans kan du enkelt anpassa din look beroende på tillfälle. Välj en diskret färg att ha på jobbet eller i skolan och välj en mer färgstark nyans för de festligare tillfällena. Ett läppstift är enkelt att ta med i väskan för att på nolltid gå från vardagslook till festlook. Under denna kategori hittar du skonsamma läppstift och läppglans att använda både till vardags och till fest.

Lite färg på läpparna kan vara just det som behövs för att ge din makeup det där lilla extra. Med en naturlig och vårdande produkt kan du samtidigt njuta av återfuktade och skyddade läppar. Hitta dina favoritfärger och fullända din look på ett enkelt och smidigt sätt. Här hittar du ett stort utbud av naturliga och ekologiska läppglans och läppstift.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 68 produkter
Urval
Varutyp
Läppstift29 Läppvård21 Läppglans18
Varumärke
Wet n Wild14 Zao Organic Makeup12 Lily Lolo9 Dr Hauschka8 Naked Lips7 Burts Bees6 Nonique2 Hurraw1 BiOliv1 Föllinge1 Visa fler...
Märkning
Ej djurtestad 65
Ekologisk 36
Fri från
Fri från paraben 56
Fri från sulfat 51
Fri från silikon 43
Fri från alkohol 39
Fri från parfym 26
Sortering
Popularitet
1 2 3