Läppar

Våga sätta färg på dina läppar och passa samtidigt på att ge frukt och näring med vårdande ingredienser från naturen. Med ett läppstift eller läppglans kan du enkelt anpassa din look beroende på tillfälle. Välj en diskret färg att ha på jobbet eller i skolan och välj en mer färgstark nyans för de festligare tillfällena. Ett läppstift är enkelt att ta med i väskan för att på nolltid gå från vardagslook till festlook. Under denna kategori hittar du skonsamma läppstift och läppglans att använda både till vardags och till fest.

Lite färg på läpparna kan vara just det som behövs för att ge din makeup det där lilla extra. Med en naturlig och vårdande produkt kan du samtidigt njuta av återfuktade och skyddade läppar. Hitta dina favoritfärger och fullända din look på ett enkelt och smidigt sätt. Här hittar du ett stort utbud av naturliga och ekologiska läppglans och läppstift.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 80 produkter
Urval
Varutyp
Läppstift41 Läppvård21 Läppglans18
Varumärke
Wet n Wild14 Zao Organic Makeup12 Dr Hauschka11 Lily Lolo9 puroBIO9 Naked Lips7 Burts Bees6 Nonique2 Natursalva1 BiOliv1 Visa fler
Märkning
Ej djurtestad 74
Ekologisk 47
Fri från
Fri från paraben 65
Fri från sulfat 60
Fri från silikon 52
Fri från alkohol 48
Fri från parfym 31
Sortering
Popularitet
1 2 3