0 produkter
0 kr
En oemotståndlig brownie toppad med krämig cheesecake. Ett måste för alla som gillar kladdiga brownies. Kakan är helt fri från gluten och tillsatt socker och innehåller rikligt med protein.
12 bitar |
| ||||||||||||
2,5 dl havremjöl | |||||||||||||
0,5 dl havregryn | |||||||||||||
35 g Core Casein Choklad | |||||||||||||
1,5 msk kakao | |||||||||||||
1 krm salt | |||||||||||||
1,5 tsk bakpulver | |||||||||||||
2,5 msk stevia strö | |||||||||||||
1 msk ekologisk kokosolja | |||||||||||||
0,5 dl osötat äppelmos | |||||||||||||
2 dl havremjölk | |||||||||||||
Cheesecakekräm | |||||||||||||
100 g philadelphiaost 11 % fett | |||||||||||||
75 g naturell kvarg | |||||||||||||
1 msk Core Whey Protein Vanilj | |||||||||||||
1 krm vaniljpulver | |||||||||||||
1 msk stevia strö |
Blanda samman de torra ingredienserna. Tillsätt de blöta ingredienserna och rör om tills allt är väl blandat.
Värm ugnen till 175o C.
Smörj en form i storleken 15x15 cm.
Grädda i 15-20 minuter, känn med en provsticka. Kakan ska vara lite kladdig inuti.
Låt kakan svalna och förbered under tiden cheesecakekrämen. När kakan har svalnat, bred krämen över kakan och ställ in kakan i kylen. Låt stå i ca 30 minuter, ta sedan ut kakan och skär den i 12 bitar.
Garnera eventuellt med lite smält choklad.
Klart att servera!