Bild saknas

Välmåendepaketet

4.5 / 5
Betyg: 4.5 / 5

Paketet innehåller

Healthwell MultiVitaminer, 90 kaps
Healthwell Omega-3 Plus, 120 kaps
Healthwell Vitamin C 500, 90 kaps
Paket
Du sparar 112 kr mot styckpris.

Paketpris

345 kr
I lager
Fri frakt!
Skickas omgående  

Fraktsätt

FraktsättSkickasLeveranstid
Budbeei morgon 9:000-2 dagar
Budbee Boxi morgon 9:000-2 vardagar
Bring Hemleveransi morgon 13:002-3 vardagar
Varubrev ekonomii morgon 14:002-4 vardagar
Postnordi morgon 14:001-3 vardagar
Early Birdi morgon 16:002-3 vardagar
Instabox Homei morgon 16:000-2 dagar
Instaboxi morgon 16:000-2 dagar
 • Produktbeskrivning
 • Näringsinnehåll
 • Betyg: 4.5 / 5
  Recensioner (2)
 • Leverans & betalning
Näringsinnehåll
Produktbeskrivning

Kosttillskott för immunsystemet

Oroar du dig för att träning, vardag och rutiner ska störas av trista förkylningar? Välmåendepaketet för 90 dagar innehåller mängder av viktiga vitaminer som stöttar immunsystemet när det utsätts för påfrestningar som stress, träning och en aktiv vardag.

Välmåendepaketet innehåller följande produkter:

 • Omega-3 Plus innehåller de livsnödvändiga fettsyrorna DHA och EPA som kroppen inte själv kan tillverka. Dessa är viktiga för ett normalt fungerande immunsystem och bidrar dessutom till cellbildningen och till att minska blodets levringsförmåga, vilket minskar risken för blodproppar.
 • Multivitaminer är vår mycket omtyckta multivitamin som innehåller ett brett spektrum av både vitaminer och mineraler, däribland antioxidanterna zink och vitamin C. När träning, stress och näringsfattig mat påverkar immunsystemet negativt behövs antioxidanterna för att bygga upp ett bra skydd mot sjukdomar igen. Multivitaminer innehåller också järn, magnesium och en rad B-vitaminer vilka alla är till fördel för dig som är aktiv och vill ha ett balanserat intag av olika ämnen.
 • Vitamin C är ett av våra mest välkända vitaminer eftersom det ofta uppmärksammas i förkylningstider. Detta eftersom vitamin C är en antioxidant som bidrar till immunsystemets funktion att skydda oss mot bakterier, virus och annat som kan göra oss sjuka. Genom att säkerställa intaget av C-vitamin hjälper du immunsystemets funktion på traven och slipper dessutom tänka på att få i dig tillräcklig mängd av detta via kosten. C-vitamin är nämligen värmekänsligt och mängden kan minska om maten du äter hettas upp. Läs mer om C-vitamin!

Tabell över hur mycket c-vitamin som finns i paprika, apelsin, broccoli och Healthwell vitamin C Kapsel.

C-vitamin via kosten.

Så doserar du tillskotten i Välmåendepaketet

I vilken ordning du vill ta kosttillskotten bestämmer du själv, men många uppskattar att ta alla på samma gång, till exempel i samband med frukost. På så sätt får du en bra rutin och minskar risken för att glömma någon tablett. Eftersom vissa vitaminer behöver fett för att kunna lösas upp och tillgodogöras i kroppen rekommenderas du att ta vitaminerna i samband med Omega-3 Plus, alternativt i samband med en måltid där fett ingår.

 • 1-2 kapslar av Omega-3 Plus
 • 1 kapsel av Vitamin C Kapslar
 • 1 kapsel av Multivitaminer

Det viktigaste är att ta dessa tillskott kontinuerligt för att bygga upp ett välfungerande immunsystem så att du förhoppningsvis kan stå emot förkylningar och andra sjukdomar i längden. Har till exempel en förkylning väl brutit ut finns det tyvärr inte mycket att göra utöver att lindra problemen så gott det går och givetvis fortsätta äta en näringsrik kost, dricka vatten och inta dina vitaminer för att ge kroppen bra förutsättningar att återhämta sig. Glöm inte heller att sova tillräckligt!

Känns som man har allt som behövs nu i vitaminväg! - Birgitta

Healthwell Multivitaminer med vitaminer från frukt och grönt.

Det är vitaminer, mineraler och fettsyror bra för

Du har kanske hört talas om att antioxidanter är bra för kroppen, men hur fungerar dessa egentligen? Och hur motverkar de förkylningar så att du kan fortsätta träna?

Vitaminer och mineraler

 • Innehåller flera antioxidanter
 • Skyddar cellerna från nedbrytning
 • Bidrar till immunförsvaret
 • Behövs för många kroppsfunktioner

Omega-3-fettsyror

 • Bygger upp immunförsvaret
 • Reparerar och bygger celler
 • Bra för hjärt- och kärlhälsan
 • DHA och EPA är vanligast

Vitaminer och mineraler har många uppgifter, men några är extra uppmärksammade eftersom de fungerar som antioxidanter: vitamin C, vitamin E, selen och zink till exempel. Antioxidanternas uppgift är att skydda cellerna från nedbrytning från fria radikaler, vilka frisläpps då vi utsätter kroppen för stress. Det gäller både psykisk stress exempelvis på jobbet, men även påfrestningar som tung träning där kroppen helt enkelt får ovanligt mycket att hantera på en gång. Direkt efter ett träningspass eller efter en ovanligt stressig period på jobbet är immunsystemet extra utsatt, men genom att tillföra antioxidativa ämnen till din kost ger du kroppen goda verktyg för att hantera detta. Många vitaminer och mineraler får du förstås i dig från en varierad kost, men du som är mycket aktiv förbrukar också dessa i en högre takt och kan därför behöva säkerställa att du fyller på ordentligt. Vissa vitaminer och mineraler bidrar också till exempelvis normal ämnesomsättning, normal muskelfunktion och normala energinivåer.

Omega-3 är också delaktig i immunsystemets funktion. Moderfettsyran i omega-3 kallas alfa-linolensyra och denna samspelar med fettsyrorna i omega-6 för att bygga upp immunsystemet. Omega-3 tillsammans med Omega-6 behövs också för att bygga och reparera celler, samt för en normalt fungerande hjärt- och kärlhälsa. Det beror på att omega-3 har en blodförtunnande effekt, vilket är positivt för att minska risken för blodproppar. Omega-6 fungerar som motpol till detta, för att den förtunnande effekten inte ska bli för stor. Framför allt är det fettsyrorna DHA och EPA som har många goda effekter på hälsan, särskilt på lång sikt. Genom att ge kroppen rätt förutsättningar att fungera normalt ökar också chansen att du kan hålla igång med träningen och stå emot virus och infektioner.

Varumärke

Healthwell
Betyg: 4.5 / 5
Produktrecensioner (2)
Leverans & betalning

Lär dig mer

 
Våra märkningar och certifieringar

Våra märkningar och certifieringar

Här kan du läsa om olika märkningar och vad de står för.