Ekologiska adzukibönor
GEO Adzukibönor EKO är ekologiska bönor som används för att grodda adzukigroddar. Groddarna blir naturligt rika på mineraler som kalcium, magnesium, zink och järn och har dessutom ett högt innehåll av både protein och fibrer. GEO Adzukibönor EKO groddas i mycket vatten och med lite ljus för att bli krispiga och kraftiga så att de passar utmärkt i allt från wok till matiga sallader. Groddarna är färdiga inom 3-5 dagar.
- Protein- och fiberrika bönor för groddning
- Gror snabbt
- Högt innehåll av mineraler
Så groddar du adzukibönor
- Rensa bort eventuella trasiga bönor och blötlägg sedan bönorna i 10 timmar.
- Skölj igenom bönorna och placera dem i groddburken eller på en bricka. Tänk på att inte lägga dem för tätt. Bönorna vill ha rikligt med vatten och endast minimalt ljusinsläpp för att bli kraftiga och krispiga.
- Vattna bönorna 2-3 gånger om dagen tills de groddat färdigt (ca 3-5 dagar).
- Ät genast eller förvara groddarna i kylskåp ett par dagar. Skölj groddarna före konsumtion.
Varumärke