Adrenal Cortex
60 kaps
Thorne Adrenal Cortex
159 kr
 
4,0
4 av 5
Meriva-SF
120 kaps
Thorne Meriva-SF
559 kr
 
Thorne Glycine
250 kaps
Thorne Glycine
289 kr
 
5,0
5 av 5
Niacinamide
180 kaps
Thorne Niacinamide
249 kr
 
4,5
4.5 av 5
Methylcobalamin
60 kaps
Thorne Methylcobalamin
239 kr
 
5,0
5 av 5
Magnesium
90 kaps
Thorne Magnesium Citramat
185 kr
 

För alla behov

I samband med produktutvecklingen genomför Thorne alltid mycket research och grundläggande studier för att aldrig kompromissa med kvalitén. Målet är att kunna erbjuda något för alla, med hälsokost för alla behov och önskemål.

  • Thorne Research erbjuder alltid kompromisslös kvalité
  • Thorne Research utvecklar och tillverkar hälsokost för alla behov och önskemål
  • Thorne Research baserar sin produktutveckling på den senaste forskningen

Thorne Research tillhandahåller ett brett produktutbud för hela familjen. Från Thorne Research hittar du allt från hälsokost för hjärta och kärl, leder och muskler och detox till sportprodukter och produkter för viktkontroll. Dessutom finns individanpassade kosttillskott för man, kvinna, barn och husdjur. I sortimentet finns bland annat vitaminer, mineraler och aminosyror i optimal sammansättning och dosering. Det ska vara enkelt att kunna må så bra som möjligt!

Vid sidan av tillverkning av kosttillskott och hälsokost, anordnar Thorne Research även utbildningar inom nutrition samt utvecklar hälsosamma recept. Deras företagsmodell utgår från ledorden Wellness – Recepties – Education, alltså Välmående, Recept, Utbildning. Bakom Thorne Research står ett stort team av välutbildade kvinnor och män som på ett strategiskt och grundligt sätt kontinuerligt formar företaget framåt och anpassar det till den senaste vetenskapen inom träning, hälsa, och välmående.