Läs mer

Acai

Acai är superbäret som den senaste tiden blivit omåttligt populärt bland hälsointresserade. De näringsrika bären är rika på näring och antioxidanter och har ett blivit ett populärt val för att höja näringsvärdet på bland annat smoothies. Acai-bäret innehåller förutom antioxidanter även vitaminer, mineraler, fibrer och omega-9-fettsyror.

Filtrera
Filtrera 5 produkter
Varumärke
Healthwell3 Go for Life1 Superfruit1
Märkning
Vegan 4
Sortering
Popularitet

Vad är acai?

Acai är ett blålila bär som växer på stora palmer i Sydamerika, där den länge har varit en del av både kost och den traditionella läkekonsten. Acai uttalas "asa-i" och inte "a-kaj" som är en vanlig uppfattning. Acaibäret har fått sig ett uppsving genom bland annat Hollywood-favoriten acai bowl, en typ av näringsrikt mellanmål som spridit sig till hälsoentusiaster världen över. Acai bowl gör du enkelt hemma med acaipulver. Förutom acai bowl finns det massor av andra alternativ på nyttiga recept med acai, bland annat fräscha smoothies.

Här hittar du acai i olika former, bland annat acaipulver, acai-kapslar och tillbehör till acaibowl. Näringsboosta vardagen med acai från oss på Svensk Hälsokost!