Läs mer

Cederolja

Cederolja utvinns från Himalayaceder och har en söt trädoft som gör sig lika bra till hud- och hårvård som till meditation och mot ohyra i hemmet. Cederolja har lugnande och varma toner som är fördelaktigt vid meditation när man vill minska stress, nervositet och negativa tankar.

Filtrera
PURE Cederolja EKO
10 ml
Healthwell PURE Cederolja EKO
79 kr
 
3,5
3.53 / 5
Betyg: 3.53 / 5
PURE Cederolja EKO
33 ml
Healthwell PURE Cederolja EKO
149 kr
 
3,5
3.53 / 5
Betyg: 3.53 / 5

För hemmabruk och ohyra

Cederolja har som alla andra eteriska oljor flera användningsområden som gynnar kropp och själ. Oljan gör sig bäst i maskulina blandningar, men går även ihop med fräscha toner av citronolja och eukalyptusolja som också har positiva effekter och användningsområden för utvärtes bruk. För småkryp och ohyra som mal, silverfiskar och pälsängrar, kan cederolja fungera på samma sätt som ett bekämpningsmedel mot ohyra och ovälkomna gäster i byrålådan, garderoben eller badrummet. Cederoljan är kraftfull och hjälper till att hålla rent och fräscht hemma. Använd cederoljan i en luftfuktare för att komplettera den sköna känslan av ett lugnt och harmoniskt hem.

Visste du att: En eterisk olja är en ren och naturlig olja som framställs av växtmaterial. Läs med om hur eteriska oljor framställs genom destillering.

Eterisk cederolja ståendes på en trädgren.