Läs mer

Grönt te extrakt

Extrakt från grönt te är vanligt förekommande i produkter som marknadsförs som komplement till en diet. Vill du testa om ett grönt teextrakt är något för dig, finns här flera kosttillskott att välja bland.

Filtrera
Filtrera 10 produkter
Varumärke
Healthwell3 Svenskt Kosttillskott3 Terranova1 Pharma Nord1 Self Omninutrition1 Solgar1
Märkning
Vegan 8
Ekologisk 1
Sortering
Popularitet
Grönt Te
60 kaps
99 kr
 
Grönt Te
120 kaps
179 kr
 
Grönt Te
180 kaps
249 kr
 
Bio-T
90 kaps
Pharma Nord Bio-T
175 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Green Tea
120 tabl
Self Omninutrition Green Tea
139 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5

Grönt teextrakt i samband med viktkontroll

Grönt te (Camellia sinensis) kommer från tebusken, och har hindrats från att oxidera i samma utsträckning som traditionellt svart te. Denna metod medför att grönt te har ett högre innehåll av en speciell typ av katekiner, så kallat EGCG. EGCG är också det som anses vara den aktiva substansen i grönt teextrakt, som studerats för sin effekt vid diet.

Grönt te är inte bara populärt bland personer som vill gå ner i vikt, utan uppskattas även för sitt innehåll av antioxidanter. Antioxidanternas hälsoeffekter utgörs av att de hjälper till att motverka oxidativ stress i kroppen.

Kosttillskott med extrakt från grönt te (green tea), är ett bra alternativ för dig som vill ta del av det gröna teets egenskaper men inte vill dricka stora mängder grönt te. Med grönt teextrakt får du istället en koncentrerad dos.