Läs mer

Anti-age

Anti-age kräm innehåller vårdande näringsämnen som bidrar till att reducera hudens ålderstecken. Hos oss hittar du anti-age krämer som fungerar, med naturliga ingredienser som vårdar huden, för en välmående hud livet ut!

Filtrera
Anti Wrinkle Cream
50 ml
Rosenserien Rose Cream Anti Wrinkle
369 kr
 
4,7
4.68 / 5
Betyg: 4.68 / 5

Krämer för mogen hy

Allt eftersom åren går blir både vi och vår hud äldre. De första ålderstecknen börjar dyka upp redan när vi är 25 år gamla, men det dröjer många år till innan de första riktiga rynkorna blir synbara. När vi blir äldre sker förändringar i hudens struktur, vilket gör att transporten av näring och fukt till hudens yttersta lager försämras. Detta gör att huden blir slappare och tunnare när vi blir äldre. Huden tappar även viss spänst och volym med åren, vilket beror på att produktionen av ämnen som kollagen och elastin minskar i huden. Tillsammans bidrar alla dessa förändringar till att huden får rynkor och fina linjer.

Anti-age kräm innehåller ingredienser som bidrar till att återge spänst och lyster och samtidigt motverka fina linjer. Under denna kategori hittar du produkter med fokus på anti-wrinkle och anti-age, med dagkrämer, nattkrämer, serum och ögonkrämer för dig med mogen hy. Det finns ingen rätt ålder att börja med anti-age krämer, utan det kan användas redan från yngre medelåldern innan rynkorna gör sig påminda, för att i god tid motverka att rynkor dyker upp.

Det finns tyvärr exempel i dagligvaruhandeln på produkter som inte håller vad de lovar. Den bästa anti-age krämen innehåller verksamma ämnen som hjälper till att reducera samt motverka uppkomsten av fina linjer och rynkor, och är fri från skadliga kemikalier som i förlängningen skada huden. I denna kategori finns flera alternativ för dig som vill bevara en ung lyster.