Läs mer

Ansiktsolja

Vill du ta din hudvårdsrutin till nästa nivå? Då kan en naturlig ansiktsolja vara något för dig. Där en ansiktskräm mjukgör på ytan är ansiktsoljans uppgift att gå in på djupet och ge huden en extra boost i form av mer fukt, näring och lyster. Vi har valt ut naturliga ansiktsoljor från flera kvalitetsmärken - köp din ansiktsolja hos oss här på Svensk Hälsokost.

Filtrera
Filtrera Visar 12 produkter
Varumärke
Loelle4 Crearome4 Dr Hauschka2 Weleda1 Rosenserien1
Märkning
Ekologisk 11
Vegan 7
Fri från
Fri från sulfat 11
Fri från silikon 11
Fri från paraben 11
Fri från alkohol 11
Fri från parfym 8
Hudtyp
Normal/blandad hy 8
Torr hy 7
Känslig hy 7
Fet hy 7
Anti-age 6
Problemhy 5
Sortering
Popularitet
Carrot Oil
30 ml
Rosenserien Carrot Oil
345 kr
 
5,0
5 av 5
Nyponrosolja
30 ml
Loelle Nyponrosolja
119 kr
 
4,3
4.33 av 5
Neemolja EKO
30 ml
Crearome Kallpressad Neemolja EKO
49 kr
 
Clarifying Day Oil
30 ml
Dr Hauschka Clarifying Day Oil
249 kr
 
4,8
4.83 av 5

Ansiktsolja för extra fukt och näring

Precis som med alla andra hudvårdsprodukter fungerar ansiktsoljan bäst om du väljer en som är anpassad efter din hudtyp. Oavsett om du har torr, fet, blandad eller känslig hy så finns det någonting som passar för just dig. Oftast räcker det med ett par droppar av ansiktsoljan i din dagkräm eller nattkräm för att ge en extra dos av fukt och näring. Ansiktsoljor innehåller inget vatten vilket gör att den kan återfukta på ett annat sätt än vanliga hudkrämer. Använd gärna en ansiktsolja på vintern då huden kan vara i behov av lite extra kärlek.

Hos oss hittar du flera kända ekologiska märken, för dig som vill ta hand om huden med naturliga ämnen. Köp din ansiktsolja hos oss på Svensk Hälsokost!