Ansiktsmask

En härlig ansiktsmask kan upplevas lugnande och vårdande för huden i ansiktet, och är perfekt för att göra ett eget hemma-SPA. Ansiktet är ständigt under påfrestning för väder och vind och kan ibland behöva lite extra omsorg. Oavsett om du har torr, fet eller normal hy, eller om du vill ha en föryngrande effekt, finns det ansiktsmasker som passar just dig. Testa till exempel att utmana din vanliga hudvårdsrutin med en lugnande lermask för att ge din hud det där lilla extra.

För dig som vill göra det enkelt för dig finns färdiga ansiktsmasker att lägga, med välkomponerade ingredienser för alla hudtyper. En ansiktsmask innehåller välgörande näringsämnen som hjälper till att avlägsna orenheter på djupet och ge djupgående näring, vitaminer och mineraler till huden.

Så hittar du rätt ansiktsmask för dig

Den bästa ansiktsmasken är den som passar din hud bäst, och de flesta ansiktsmasker är lämpliga för alla hudtyper men kan även ha specifika egenskaper. Ansiktsmask med aloe vera har exempelvis en vårdande verkan och passar bland annat på en irriterad eller känslig hy. En mineralrik lermask är särskilt lämplig för den mogna hyn, för att bevara cellförnyelsen på en funktionell nivå.

Att lägga en ansiktsmask är enkelt och tar inte mycket tid i anspråk. Tvätta huden med en vårdande tvål eller peeling och torka torrt innan du lägger ansiktsmasken jämnt över ansiktet. Låt verka en stund medan du slappnar av, runt 15 minuter är lagom, och tvätta sedan bort ordentligt. Resultatet blir en hud som upplevs som ren, mjuk och fräsch, och pormaskarna känns långt bort. Kombinera med fördel med din bästa ansiktskräm efteråt, för ett extra lent resultat. Gör det till en regelbunden hudvårdsrutin för att ge din hud det allra bästa och bli kvitt orenheter. Ditt ansikte representerar dig, så ta hand om det och skäm bort huden lite extra då och då.

Beroende på vilken effekt du vill ha av din ansiktsmask kan du använda olika ingredienser. Hos oss hittar du många olika naturliga och ofta ekologiska lermasker och ansiktsmasker, med naturliga oljor, växtextrakt och örter som bidrar till hudens välmående. Ett enkelt sätt att ta hand om huden lite extra, för ett strålande och långtidsverkande resultat. En ansiktsmask kan användas en till ett par gånger i veckan vid behov. Välj den som passar din hud bäst.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 11 produkter
Urval
Varumärke
Dr Hauschka3 Anne-Marie Börlind2 Eilas1 Australian Body Care1 Dr Organic1 Loelle1 Rosenserien1 Crearome1
Märkning
Ekologisk 6
Fri från
Fri från sulfat 9
Fri från paraben 9
Fri från parfym 5
Fri från alkohol 4
Hudtyp
Problemhy 9
Normal/blandad hy 8
Fet hy 8
Torr hy 7
Känslig hy 7
Anti-age 1
Sortering
Popularitet
Lermask
40 ml
Rosenserien Lermask
Produkt
på köpet
259 kr
 
Clay Mask
90 g
Dr Hauschka Clarifying Clay Mask
249 kr
 
Ansiktsmask
125 ml
Dr Organic Ansiktsmask Aktivt Kol
99 kr
 
Rhassoullera
220 g
Loelle Rhassoullera
99 kr
 
Tea Tree Mask
100 ml
Tea Tree Oil Face Mask
Nyhet
189 kr
 
Lermask Ros
50 ml
Eilas Lermask Ros
107 kr