Läs mer

Energigels

Vid långvarig uthållighetsträning och tävling när du vill prestera på topp är snabb och lättillgänglig energi avgörande för om du kommer att orka hela vägen in i mål. Fyll på med energi i gelform och slipp dricka stora mängder vätska under loppet. Här hittar du smidiga energigeler som hjälper dig prestera på topp hela vägen från start till mål.

Vi har för närvarande inga produkter inom denna kategori. Är du intresserad av att handla produkter inom denna kategori - var vänlig att kontakta vår kundservice.

Filtrera

Vad är energigel?

Energigels kommer i praktiska förpackningar och är ett bra komplement till din vanliga sportdryck. Med en energigel kan du snabbt fylla på med extra energi när du känner att orken börjar försvinna. En gel är liten och smidig och du slipper bära runt på tung vätska. En gel behöver inte blandas med vatten och den är mycket enkel att svälja.

Här hittar du energigels med koffein som verkar mentalt uppiggande. För dig som enbart vill tillföra energi till musklerna finns här även energigel utan koffein. Välj och vraka bland många populära märken och smaker och prestera på topp ända in i mål.