Läs mer

Grönt kaffe

Gröna kaffebönor är en vanlig ingrediens i kosttillskott för viktkontroll, tack vare sina unika egenskaper. I denna kategori hittar du rena extrakt med grönt kaffe och kombinationstillskott med grönt kaffe som huvudingrediens.

Filtrera
Filtrera 3 produkter
Varumärke
Better You2 Svenskt Kosttillskott1
Sortering
Popularitet
Core Green Coffee
60 kaps
Core Green Coffee
199 kr
 
3,1
3.14 / 5
Betyg: 3.14 / 5
Grönt Kaffe
60 kaps
199 kr
 
4,2
4.23 / 5
Betyg: 4.23 / 5
Grönt Kaffe
120 kaps
399 kr
 
4,2
4.23 / 5
Betyg: 4.23 / 5

Vad är grönt kaffe?

Gröna kaffebönor innehåller en betydande mindre mängd koffein än vanligt svart kaffe. Däremot är grönt kaffe rikt på ett ämne som kallas klorogensyra, som tros vara det aktiva ämnet och det som gör gröna kaffebönor så unika och ger dem dess egenskaper som uppskattas i samband med viktminskning. Svart kaffe förlorar stor del av klorogensyran när det rostas. Andra fördelar med grönt kaffeextrakt är att det är helt naturligt och nästintill fritt från stimulantia, vilket är positivt för dig som är känslig mot exempelvis koffein.

Grönt kaffe vid viktminskning

Kosttillskott med grönt kaffe används i samband med lågkalorikost och träning, som en ytterligare hjälp i rätt riktning. Vill du testa ett tillskott med gröna kaffebönor, bör du först testa toleransnivå innan du successivt ökar till rekommenderad dagsdos. Här hittar du kapslar och tabletter med grönt kaffe.