Läs mer

Dietsoppor

Att gå ner i vikt med en lågkaloridiet behöver inte vara trist och enformigt. Med en värmande och välsmakande soppa kan din diet bli precis så god som du önskar. Här hittar du olika dietsoppor och vegetariska soppor att välja bland, för en godare viktminskning! Bryt dina gamla levnadsvanor och kickstarta din viktminskning med någon av sopporna du hittar under denna kategori.

 

Filtrera
Filtrera 4 produkter
Varumärke
Allevo2 Nutrilett2
Märkning
Glutenkänslig 2
Sortering
Popularitet
Nutrilett VLCD Soup
Carrot
Nutrilett VLCD Soup
fr. 85 kr
 
4,4
4.38 / 5
Betyg: 4.38 / 5
Nutrilett VLCD Soup
Mushroom
Nutrilett VLCD Soup
fr. 85 kr
 
4,4
4.38 / 5
Betyg: 4.38 / 5
VLCD Soup
Potatis-purjolök
Allevo VLCD Soup
209 kr
 
4,0
4 / 5
Betyg: 4 / 5
VLCD Soup
Kyckling & Nudlar
Allevo VLCD Soup
209 kr
 
4,0
4 / 5
Betyg: 4 / 5

Varför en dietsoppa?

En god dietsoppa eller så kallad bantarsoppa hjälper dig starta din viktminskning på bästa sätt. Om du inte vill laga soppan själv eller har ont om tid så passar en dietsoppa perfekt. En dietsoppa innehåller dessutom alla viktiga näringsämnen som du och din kropp behöver.

Hur du tillagar en dietsoppa

De kalorisnåla dietsopporna kommer i färdiga portionsförpackningar och finns i flera goda smaker. Genom att röra ut pulvret med varmt vatten får du sedan den perfekta bantarsoppan på direkten. Det blir ingen extra disk och dietsoppan går att äta på en gång så att du kan mätta din hunger. Påsen är även lätt att ta med till jobbet eller när du är på språng.

Dietsoppor är även berikade med viktiga vitaminer och mineraler som annars kan vara svåra att få sig vid en lågkaloridiet. Du väljer själv om du vill ersätta alla eller vissa av dagens mål med dietprodukter. Måltidsersättningsprodukter kan användas under en kortare period för snabbare viktminskning genom kalorireduktion.