Läs mer

Träningsredskap

Med träningsredskap tränar du enkelt på egen hand hemma, utomhus och på semestern. Under denna kategori hittar du spännande redskap för hemmabruk för att få upp styrka och kondition. I vårt sortiment finns träningsredskap från välkända märken som Casall, Abilica och BungyPump.

Filtrera
Filtrera Visar 102 produkter
Urval
Varutyp
Gummiband28 Hemmaträningsredskap13 Foam roller12 Chinup bar10 Hopprep8 Gåstavar7 Motståndsträning6 Magträning5 Greppträning4 Medicinboll3 Visa fler
Varumärke
Casall27 Abilica23 Iron Gym22 Bungypump9 GAIAM4 Better Bodies4 SKLZ3 gForce3 Olga Rönnbergs3 Powerhoop2 Visa fler
Pris
59 - 199 39 200 - 399 33 400 - 1399 30
Sortering
Popularitet
DoorGym Pro
1 st
Abilica DoorGym Advanced
699 kr
 
X-Trainer PRO
1 st
Iron Gym X-Trainer PRO
Nyhet
999 kr
 
1 2

Fördelen med träningsredskap hemma

Med enkla träningsredskap hemma kan du träna hela kroppen vart du än är. Du behöver inte lägga massa onödig tid på att ta dig någonstans och undanflykterna för att träningen ska bli av minimeras.

Du kan göra promenaderna lite tuffare med ett par gåstavar med motstånd. Eller få upp flåset på ett roligare sätt med hjälp av hopprep eller att köra snabba fötter genom en stege. Gör intervaller lite roligare och jobbigare genom att fästa en fallskärm eller extra vikt runt midjan, bra för både flås och styrka. Du hittar även många träningsredskap för magen, medicinbollar, gummiband och grips för att träna upp greppstyrkan. Är du ute efter att få upp styrkan i överkroppen kan en chinsstång som man fäster i dörrkarmen eller ett par armhävningshandtag vara något för dig.

Redskap för återhämtning

Ta även hand om trötta och ömmande muskler med en foamroller och ladda upp inför nya svettiga träningspass. Välj bland underkategorierna för att hitta de träningsredskap som passar dig för din hemmaträning.