Balansträning

Stärk kroppen och träna upp din balans med balansträning. Här hittar du rätt redskap för balansövningar som kan utövas hemma, på gymmet eller på resan.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 12 produkter
Urval
Varutyp
Balansplatta8 Balansboll4
Varumärke
Abilica5 Casall4 Swedish Posture1 Iron Gym1 Rehband1
Pris
189 - 299 4 300 - 399 4 400 - 1499 4
Sortering
Popularitet
Abilica FitnessBall
Abilica FitnessBall
399 kr
 
Balansplatta
Grey
Rehband Balansplatta
Nyhet
399 kr
 
Casall Gym Ball
Black
Casall Gym Ball
Nyhet
299 kr
 
Exercise Ball
Iron Gym Exercise Ball
199 kr
 
Posture Balance
Svart
Swedish Posture Balance
Nyhet
995 kr
 
Casall U-Shape
Trä
Casall U-shape
999 kr
 

Träningsredskap för balansträning

Balansträning kan låta enkelt, men faktum är att träningsövningar där du tvingas använda din balans är mycket effektiva. För att hålla balansen krävs att vi aktiverar hela vår core. Balansträning är ett bra sätt att stärka mindre och inre muskler som inte får träning i exempelvis träningsmaskiner på gymmet. Balansövningar på en balansplatta eller balansbräda aktiverar core, fotledsmuskler och kringliggande muskler runt knäleden och höften. Balansträning är bra för alla, inte minst om du behöver rehabilitering efter skada eller i förebyggande syfte.

Balansträning kan utövas i mängder av olika övningar för hela kroppen, med eller utan vikter. De praktiska balansredskapen är lätta att ta med sig och kan därför användas såväl hemma och på resan som på gym och träningsanläggningar. Balansträning passar alla från motionär till elit och är ett utmärkt sätt att kombinera din vanliga träning för en mer allsidig fysik.

Under denna kategori hittar du balansbollar för mängder av träningsövningar till överkropp, underkropp och core, balansplattor och balansbrädor samt balanskuddar.