Träningsredskap

Med träningsredskap tränar du enkelt på egen hand hemma, utomhus och på semestern. Under denna kategori hittar du spännande redskap för hemmabruk för att få upp styrka och kondition. I vårt sortiment finns träningsredskap från välkända märken som Casall, Abilica och BungyPump.

Fördelen med träningsredskap hemma

Med enkla träningsredskap hemma kan du träna hela kroppen vart du än är. Du behöver inte lägga massa onödig tid på att ta dig någonstans och undanflykterna för att träningen ska bli av minimeras.

Du kan göra promenaderna lite tuffare med ett par gåstavar med motstånd. Eller få upp flåset på ett roligare sätt med hjälp av hopprep eller att köra snabba fötter genom en stege. Gör intervaller lite roligare och jobbigare genom att fästa en fallskärm eller extra vikt runt midjan, bra för både flås och styrka. Du hittar även många träningsredskap för magen, medicinbollar, gummiband och grips för att träna upp greppstyrkan. Är du ute efter att få upp styrkan i överkroppen kan en chinsstång som man fäster i dörrkarmen eller ett par armhävningshandtag vara något för dig.

Ta även hand om trötta och ömmande muskler med en foamroller och ladda upp inför nya svettiga träningspass. Välj bland underkategorierna för att hitta de träningsredskap som passar dig för din hemmaträning.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 73 produkter
Urval
Varutyp
Gummiband14 Motståndsträning10 Chinup bar9 Foam roller7 Hopprep6 Gåstavar6 Greppträning5 Magträning4 Pushup bar3 Medicinboll3 Visa fler...
Varumärke
Casall25 Abilica19 Iron Gym15 Bungypump6 RockTape3 gForce3 Powerhoop2
Pris
79 - 199 27 200 - 399 25 400 - 1299 21
Sortering
Popularitet
1 2 3