Träningsredskap

Med träningsredskap tränar du enkelt på egen hand hemma, utomhus och på semestern. Under denna kategori hittar du spännande redskap för hemmabruk för att få upp styrka och kondition. I vårt sortiment finns träningsredskap från välkända märken som Casall, Abilica och BungyPump.

Fördelen med träningsredskap hemma

Med enkla träningsredskap hemma kan du träna hela kroppen vart du än är. Du behöver inte lägga massa onödig tid på att ta dig någonstans och undanflykterna för att träningen ska bli av minimeras.

Du kan göra promenaderna lite tuffare med ett par gåstavar med motstånd. Eller få upp flåset på ett roligare sätt med hjälp av hopprep eller att köra snabba fötter genom en stege. Gör intervaller lite roligare och jobbigare genom att fästa en fallskärm eller extra vikt runt midjan, bra för både flås och styrka. Du hittar även många träningsredskap för magen, medicinbollar, gummiband och grips för att träna upp greppstyrkan. Är du ute efter att få upp styrkan i överkroppen kan en chinsstång som man fäster i dörrkarmen eller ett par armhävningshandtag vara något för dig.

Ta även hand om trötta och ömmande muskler med en foamroller och ladda upp inför nya svettiga träningspass. Välj bland underkategorierna för att hitta de träningsredskap som passar dig för din hemmaträning.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 80 produkter
Urval
Varutyp
Gummiband14 Chinup bar11 Motståndsträning10 Foam roller10 Gåstavar7 Hopprep6 Greppträning5 Magträning4 Pushup bar3 Medicinboll3 Visa fler
Varumärke
Abilica25 Casall24 Iron Gym16 Bungypump7 gForce3 RockTape3 Powerhoop2
Pris
79 - 199 28 200 - 399 28 400 - 1299 24
Sortering
Popularitet
1 2 3