Läs mer

Grönt kaffe extrakt

På senare år har man börjat uppmärksamma orostat kaffe - den gröna kaffebönan. Kaffe har länge varit en populär dryck speciellt i samband med diet och tack vare sitt höga innehåll av koffein. Men på senare tid har även grönt kaffe extrakt blivit populärt som kosttillskott i samband med viktkontroll.

Filtrera
Filtrera 3 produkter
Varumärke
Better You2 Svenskt Kosttillskott1
Sortering
Popularitet
Core Green Coffee
60 kaps
Core Green Coffee
199 kr
 
3,1
3.14 / 5
Betyg: 3.14 / 5
Grönt Kaffe
60 kaps
199 kr
 
4,2
4.23 / 5
Betyg: 4.23 / 5
Grönt Kaffe
120 kaps
399 kr
 
4,2
4.23 / 5
Betyg: 4.23 / 5

Hur fungerar grönt kaffe extrakt?

Grönt kaffe extrakt innehåller ingen nämnvärd mängd koffein men istället innehåller det rikligt av klorogensyra, något som svart kaffe förlorar när det rostas. Exakt hur klorogensyra fungerar vet man ännu inte men forskare tror att den verkar som en signalsubstans som talar om för kroppen att den ska använda sig av fettdepåerna i kroppen som energi.

Tillskott med grönt kaffe extrakt innehåller inte koffein och finns att köpa som det är eller i kosttillskott där det kombineras med andra ämnen, exempelvis hallonketoner. Här hittar du flera olika kosttillskott med grönt kaffe extrakt och oavsett om du vill ha ett kosttillskott med enbart de gröna kaffebönorna eller om du vill ha ett kombinerat kosttillskott hittar du produkten du söker under denna kategori.