Puddingar

Pudding har länge förknippats som något onyttigt, nu är det slut på det. Här hittar du nyttiga varianter av färdiga puddingar i form av proteinpudding och chiapudding.

Är du ute efter ett smidigt mellanmål att ha på jobbet, snabb energi efter träningspasset eller något gott och nyttigt att äta på kvällen när sötsuget tränger sig på? Då är dessa puddingar ett bra alternativ till att förse dina behov. Här finner du olika puddingar i diverse smaker som är försedda i bra och smidiga förpackningar som gör det enkelt för dig att ta med överallt, bara att slänga ner i väskan och ta upp när hungern tränger sig på.

Här hittar du olika sorter av proteinpudding i olika smaker som har en hög proteinhalt och som är perfekta att ta som mellanmål eller som ett nyttigt alternativ till kvällssnackset. Du hittar även goda ekologiska chiapuddingar i enkla förpackningar som gör det smidigt att ta med sig och äta i farten. Välj bland färdigförpackade proteinpuddingar och portionspåsar som enkelt blandas ut med valfri vätska.

Välj och vraka mellan dessa nyttiga alternativ och hitta din favorit!

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 14 produkter
Varutyp
Proteinpudding8 Chiapudding6
Varumärke
djunked4 Barebells3 Go for Life2 Fast2 Njie2 Fairing1
Märkning
Låglaktos 13
Glutenkänslig 12
Laktosfri 8
Fri fr. sötningsmedel 6
Ekologisk 6
Sortering
Popularitet