Läs mer

Tillskott med fibrer

Fibrer har många hälsofördelar som också lämpar sig bra vid en viktminskningskur. Ett tillskott med fiber kan vara en av nycklarna till att du lyckas med din diet.

Filtrera
Filtrera 3 produkter
Varumärke
Healthwell2 Allevo1
Sortering
Popularitet
Diet Fiber
90 kaps
Healthwell Diet Fiber
119 kr
 
4,2
4.22 / 5
Betyg: 4.22 / 5
Glukomannan
90 kaps
Healthwell Glukomannan Fiber
149 kr
 
3,9
3.92 / 5
Betyg: 3.92 / 5
Weight Loss Caps.
63 kaps
Allevo Weight Loss Capsules
109 kr
 
3,1
3.13 / 5
Betyg: 3.13 / 5

Hur fungerar fibertillskott för viktkontroll?

Fibertillskott för viktminskning innehåller vanligen gelébildande fiber, som sväller i magen. Denna effekt bidrar till en ökad mättnadskänsla vid måltid och att du känner dig mätt längre. Det i sin tur medför att blodsockret ligger på en jämnare nivå, vilket i förlängningen kan medföra ett minskat sötsug. En kalorisnål diet kan, som du säkert upplevt, vara jobbig att ta sig igenom både på grund av hungerkänslor och sockersug, och då passar dessa egenskaper utmärkt för hungerkontroll.

Fibertillskott och fiberkomplex med glukomannan (glucomannan) innehåller denna typ av gelébildande fiber. Glukomannan kommer för det mesta från konjacrot. Psylliumfrön är ett annat vanligt fibertillskott för viktkontroll, som även det sväller i magen med hjälp av vätska. Tillskott med fiber fungerar som ett komplement till din viktminskningsdiet och som ett verktyg för att lättare klara av ett minskat kaloriintag.