E-vitamin

Vitamin E är egentligen ett samlingsnamn för olika så kallade tokoferoler och tokotrienoler, och tillhör de fettlösliga vitaminerna. Vitaminet är en antioxidant och hjälper till att skydda kroppens celler från oxidativ stress genom att avväpna fria radikaler så att de inte kan skada cellerna.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 16 produkter
Urval
Varumärke
Healthwell6 Svenskt Kosttillskott3 Solgar2 Pharma Nord1 Alpha Plus1 Helhetshälsa1 Great Earth1 Holistic1
Märkning
Vegan 9
Sortering
Popularitet
Vitamin E Naturlig
60 kaps
Vitamin E
3 för 2
129 kr
 
E-vitamin 300 mg
90 kaps
Vitamin E 300 mg
3 för 2
89 kr
 
Vitamin E
50 kaps
Solgar Vitamin E 268 mg
Produkt
på köpet
179 kr
 
Solgar LIQUID E
59 ml
Solgar Liquid vitamin E
Produkt
på köpet
179 kr
 
E-Vitamin
30 kaps
Holistic E-Vitamin
175 kr
 
E-Vitamin
100 kaps
185 kr
 
Bio-E
60 kaps
Bio-E
109 kr
 

Vad är vitamin E bra för?

Vitamin E har till största del i uppgift att skydda våra celler och verkar som en antioxidant. I perioder av dålig mat, stress och sjukdom påskyndas cellernas åldrande vilket leder till att fria radikaler frisätts i blodet. E-vitamin tillhör de fettlösliga vitaminerna och bör därför tas i samband med måltid för bästa upptag i kroppen.

Vitamin E finns naturligt i feta vegetabilier som avokado och nötter och för dig som vill säkerställa ett fullgott intag finns även en rad olika kosttillskott att välja bland. Här hittar du olika E-vitamintillskott både i form av kapslar och tabletter. Dessutom finns många olika koncentrationer att välja bland så att du enkelt kan hitta det tillskott som passar dig bäst.