Läs mer

Gainers

Gainers innehåller protein och kolhydrater och riktar sig till aktiva personer som återhämtningsdryck. Olika gainers innehåller olika energimängd och olika typer av protein och kolhydrater. Läs under respektive produkt för att hitta rätt gainer för dig.

Filtrera
Filtrera 4 produkter
Varumärke
Svenskt Kosttillskott3 Better You1
Märkning
Vegan 1
Låglaktos 1
Laktosfri 1
Sortering
Popularitet
Core Gainer
1,6 kg
Core Gainer
229 kr
 
3,8
3.83 / 5
Betyg: 3.83 / 5
Core Gainer
4 kg
Core Gainer
479 kr
 
3,8
3.83 / 5
Betyg: 3.83 / 5
Vegetarisk Gainer
1 kg
Better You Vegetarisk Gainer
329 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Core Recovery
1250 g
Core Recovery
299 kr
 

Vad är en gainer?

En gainer fungerar som en recovery shake, alltså en återhämtningsdryck. En gainer innehåller en blandning av snabbt protein och snabba kolhydrater, och det är just denna mix som brukar rekommenderas efter ett hårt träningspass. En tillräcklig återhämtning är viktigt för att kroppen ska kunna bygga upp muskelmassa. En gainer kan användas i två olika syften, dels vid återhämtning efter träning, men också som ett energirikt mellanmål för den som vill gå upp i vikt snabbt.

Vi har gainers i olika blandningar och med olika energiinnehåll. En gainer med högt energiinnehåll passar dig som är mycket aktiv eller önskar lägga på dig vikt. En gainer med mindre kolhydrater passar dig som tränar lite mindre eller vill hålla nere på kalorierna. Vi har även gainers speciellt utvecklade för tjejer, vegetabilisk gainer, laktosfri gainer och mycket mer.