Vätskedrivande

Örter och bitterämnen med utdrivande egenskaper passar utmärkt att använda i samband med detox och utrensande kurer för att hjälpa till att rena kroppen på slaggprodukter, eller i samband med fettförbränning. Hos oss hittar du flera olika kosttillskott som kan underlätta för dig som har problem med vätskeansamling.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 13 produkter
Urval
Varutyp
Maskros8 Vätskedrivande5
Varumärke
Healthwell3 Svenskt Kosttillskott3 Bioform1 Lindroos Hälsoagenturer1 Apta Medica1 Terranova1 A.Vogel1 Self Omninutrition1 Solgar1
Märkning
Koffeinfri 2
Sortering
Popularitet

Vätskedrivande i samband med fettförbränning  

Ett vätskedrivande kosttillskott kan även användas inför invägningar i olika sporter och naturligtvis av dig som har fettförbränning som mål. Verksamma ämnen med urindrivande egenskaper kan vara användbart när du vill minska i vikt och tajta till kroppens fysik, exempelvis vid fitness och andra sporter där vikten är avgörande.

Örter med vätskedrivande egenskaper  

Diuretika är läkemedel eller vätskedrivande medel som innehåller ämnen vilket ger en ökad produktion av urin. Denna ökade produktion av urin medverkar i sin tur till att minska mängden vätska i kroppen. Det finns flera ämnen som kan hjälpa till med utdrivande egenskaper och hit hör örter och olika bitterämnen. Många använder sig av vätskedrivande kosttillskott i samband med detox och utrensande kurer för att hjälpa till att rena kroppen på slaggprodukter.

I naturen finns flera örter och bitterämnen som har utdrivande egenskaper. Hit hör bland annat maskros, nässla, åkerfräken och mjölon som alla är exempel på växter som innehåller bitterämnen. Bitterämnen är det som hjälper örterna att skydda sig mot skadedjur men dessa ämnen har också visat sig vara vätskedrivande och skyddande för oss människor.

I denna kategori hittar du många olika produkter med vätskedrivande formula som kan underlätta vid svullna vävnader. Här finns kombinerade kosttillskott och teer med flera olika örter samt enskilda tillskott med en specifik ört eller växt. Välj mellan lättsvalda tabletter och kapslar.