Kroppspeeling

Ta hand om din hud på bästa sätt med en härlig kroppspeeling. Med behagliga korn av salt, socker eller sand avlägsnas döda hudceller och lämnar ett härligt silkeslent resultat. Perfekt inför sommarsäsongen för en hållbar bränna, eller när du vill ge din hud en extra boost till vardags. Välj bland många mjukgörande varianter av kroppspeeling hos oss på Svensk Hälsokost!

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 7 produkter
Urval
Varumärke
Renee Voltaire2 Urtekram2 Gaia1 Australian Body Care1 Dr Organic1
Märkning
Ekologisk 6
Ej djurtestad 5
Fri från
Fri från paraben 6
Fri från alkohol 5
Sortering
Popularitet
Body Scrub
450 g
Urtekram Rose Body Scrub
139 kr
 
Body Scrub
200 ml
Tea Tree Oil Body Scrub
Nyhet
149 kr
 
Body Scrub
380 g
Urtekram Brown Sugar Body Scrub
119 kr
 
Body Polish
200 ml
Dr Organic Moroccan Glow Peeling Body Polish
116 kr
 

Skrubba kroppen med kroppspeeling

Hitta din egen favorit av våra ekologiska skrubber tillverkade på råvaror från naturens eget skafferi, och njut av en peeling som effektivt och varsamt avlägsnar död och torr hud. Ta med in i duschen eller badet för att ge huden ny lyster och fantastisk doft. Med en kroppsskrubb gör du enkelt ditt eget hemma-SPA som sätter guldkant på vardagen.

Huden är vårt största organ som har till uppgift att skydda oss mot solens strålar, virus och bakterier. Genom att ständigt nybildas fortsätter huden skydda våra inre organ mot yttre påfrestningar och skador. När du använder en peeling eller scrub på huden så hjälper du den att avlägsna gamla och döda hudceller. Speciellt bra är det att använda en kroppspeeling innan brun utan sol produkter eftersom det gör att effekten blir bättre och sitter kvar längre.

Låt en kroppspeeling göra dig sällskap i duschen och ta fram det bästa ur din hud. Köp din kroppspeeling hos oss på Svensk Hälsokost!