Läs mer

Håroljor

Har du frissigt, torrt, tunt eller slitet hår? Då kan en hårolja vara lösningen. Håroljor har de senaste åren blivit en självklar del i mångas hårvårdsrutin. Med sitt naturligt vårdande innehåll ger en hårolja näring till trött och slitet hår. Här hos oss på Svensk Hälsokost hittar du ett stort sortiment av håroljor från olika kvalitetsmärken.

Filtrera
Filtrera 7 produkter
Urval
Varumärke
Hjärtligt3 Booming Bob1 Dr Hauschka1 Natura Siberica1 Dr Organic1
Märkning
Ekologisk 4
Vegan 3
Fri från
Fri från paraben 5
Fri från sulfat 4
Fri från silikon 4
Fri från alkohol 2
Fri från parfym 1
Hårtyp
Torrt hår 6
Normalt hår 4
Känslig hårbotten 3
Fett hår 1
Sortering
Popularitet
Hårserum arganolja
100 ml
-20%
159 kr
199 kr
3,7
3.67 av 5
Betyg: 3.67 / 5
Hair Treatment
100ml
Dr Hauschka Strengthening Hair Treatment
289 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Glansdroppar
30 ml
Nyhet
190 kr
 
Oil Complex
50 ml
Natura Siberica Oblepikha Siberica Oil Complex for Damaged Hair
95 kr
 
4,8
4.8 av 5
Betyg: 4.8 / 5
Hjärtligt Arganolja
30 ml
Nyhet
209 kr
 
Hjärtligt Glansdroppar
30 ml
Nyhet
199 kr
 

Håroljor vårdar på djupet

De flesta av oss drömmer om tjockare, fylligare och längre hår som växer snabbare. Med en bra hårolja kan du ge ditt hår den näring det behöver. En hårolja återfuktar, vårdar, ger näring på djupet, tämjer frissigt hår och gör det glansigt. Oljor som blivit populära är bland annat arganolja, macadamia-olja, mandelolja, jojobaolja och ricinolja. Även den näringsrika kokosoljan är populär att använda till håret.

Applicera din hårolja efter hårtvätt precis innan håret torkat, eller som en extra behandling i torrt hår de dagar håret känns lite trött eller slitet. Oftast räcker det med att behandla hårtopparna som är extra utsatta för dagligt slitage. Eftersom oljor är dryga räcker det med ett par droppar för att få önskad effekt.

Den bästa håroljan är anpassad efter din hårtyp, så prova dig fram för att hitta just din favorit. Handla din hårolja här oss oss på Svensk Hälsokost!