Läs mer

Hårinpackning

Börjar ditt hår kännas trött och slitet, eller vill du bara unna ditt hår det där lilla extra? Då är en härlig hårinpackning svaret! Ta hand om ditt hår och tillför näring på djupet med en vårdande hårinpackning. Här har vi samlat de bästa inpackningarna som hjälper dig till ett vackert, välmående och strålande hårsvall.

Filtrera
Filtrera 14 produkter
Urval
Varumärke
Hjärtligt3 OGX3 Natura Siberica2 Dr Organic2 Electi Medicals1 Australian Body Care1 Zoya Goes Pretty1 Tints of Nature1
Märkning
Ekologisk 4
Vegan 3
Fri från
Fri från paraben 9
Fri från sulfat 7
Fri från silikon 7
Fri från parfym 5
Fri från alkohol 2
Hårtyp
Torrt hår 8
Normalt hår 6
Känslig hårbotten 5
Fett hår 3
Sortering
Popularitet
Hair Mask
300 ml
Natura Siberica Oblepikha Siberica Mask for Severely Damaged Hai
125 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Scalp scrub
200 ml
Natura Siberica Oblepikha Siberica Scalp Scrub
89 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Hårinpackning
200 ml
179 kr
 
4,5
4.5 av 5
Betyg: 4.5 / 5
Hair Mask
60 g
Zoya Super Moisturising Hair Mask
130 kr
 
Hårinpackning
200 ml
119 kr
 
4,8
4.75 av 5
Betyg: 4.75 / 5
Scalp Cure
150 ml
Australian Body Care Scalp Cure
145 kr
 
Hårinpackning
250 ml
Nyhet
199 kr
 
Bonding Cream
177 ml
OGX Bonding plex Bonding Cream
139 kr
 
Scalp Tincture
75 ml
Z Skin Repair Scalp Tincture
115 kr
 
Sensitive Hårkur
250 ml
Nyhet
199 kr
 
Hårinpackning
Nyhet
549 kr
 

Tar hand om slitet hår

Väder, vind, stylingprodukter och frekvent tvättande är faktorer som sliter på håret. Med jämna mellanrum kan det därför vara lämpligt att ta lite extra god hand om håret och tillföra näring och fukt på djupet. Använd en vårdande inpackning eller näringsrik olja för att skämma bort håret lite extra. För dig med torrt och slitet hår är en bra hårinpackning vårdande och fuktgivande. Hårinpackningar finns anpassade för alla hårtyper; oavsett om du har torrt, skadat, tunt, tjockare eller livlöst hår. Försök att få hårinpackningen till en rutin som du genomför ett par gånger i månaden, eller åtminstone en gång i veckan.

Så använder du en hårinpackning på rätt sätt

Ett vanligt misstag är att endast använda schampo och sedan hårinpackning, utan balsam som avslutning, alternativt att man genomför sin vanliga hårtvättsrutin och avslutar med hårinpackning. En hårinpackning verkar som allra bäst om du masserar om den i håret efter att du använt schampo, och sedan avslutar med balsam som sluter igen håret. Efter schamponering är fibrerna i hårstråna extra mottagliga för att repareras, vilket gör att hårinpackningen får komma till sin fulla rätt. Utan balsam efter hårinpackningen blir håret extra sårbart vid styling, så glöm inte balsamet som avslutning.

Hitta rätt hårinpackning för ditt hår

Hos oss hittar du intensivt vårdande inpackningar baserade på naturliga ingredienser. Här finns även ett stort utbud av ekologiska produkter för dig som vill använda en ekologisk hårinpackning. Välj bland produkter för alla hårtyper och hitta den inpackning som passar dig och ditt behov bäst. Här finns inpackningar för torrt, skadat, glanslöst och fett hår.

Unna dig själv och ditt hår en hårbehandling utöver det vanliga!