Handvård

Våra händer är ofta oskyddade och exponeras för både sol och vind året runt. Årstidsvariationerna gör att händerna utsätts för omväxlande torr och fuktig luft, vilket kan påverka huden på olika sätt. Även handtvätt sliter på händerna och kan göra huden torr. Visa händerna lite extra uppskattning och omtanke med en välgörande behandling och en bra handvårdsrutin! Vi har något för alla, oavsett hudtyp och om du vill ha doft eller parfymfritt.

Använd en mild och återfuktande tvål, i vårt sortiment hittar du handtvål med naturliga och ofta ekologiska ingredienser som rengör händerna på ett skonsamt sätt, utan farliga kemikalier som kan torka ut huden. En härlig handtvål doftar gott och löddrar för att du ska kunna gnugga bort bakterier och smuts. Välj mellan flytande handtvål och fast tvål.

Smörj in händerna med en vårdande handkräm. En bra handkräm innehåller välgörande ämnen som återfuktar huden och ger en mjuk och len känsla. Aloe vera, kokosolja, arnika och tea tree är vanliga ingredienser i handtvål och handkräm. Våra handkrämer är baserade på ingredienser från naturen och vi har även ekologisk handkräm utan parabener, parfym och silikon. Bättre för dig och bättre för miljön!

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 46 produkter
Urval
Varutyp
Handkräm21 Handtvål17 Nagelolja3 Våtservetter1 Vårtmedel1 Nagelklippare1 Nagelbehandling1 Desinfektionsmedel1
Varumärke
Urtekram10 Natursalva4 Nonique4 Burts Bees3 Faith in Nature3 Weleda3 Scholl2 Dr Hauschka2 Renee Voltaire2 Tamro1 Visa fler
Märkning
Ej djurtestad 36
Ekologisk 33
Fri från
Fri från paraben 43
Fri från silikon 39
Fri från sulfat 34
Fri från alkohol 22
Fri från parfym 17
Hudtyp
Anti-age 2
Sortering
Popularitet
1 2