Munhälsa

Tandvård och munhälsa är viktigt för vårt allmänna välbefinnande. För att bibehålla ett friskt och vackert leende livet ut är det viktigt att ta god hand om sina tänder.

Munhälsa innefattar inte enbart att du ska vara noga med att borsta tänderna två gånger om dagen. Det inkluderar även ett friskt tandkött, god andedräkt, inte någon karies, tandsten eller missfärgningar.

I denna kategori har vi tagit fram skonsamma produkter som hjälper dig att att upprätthålla munvården och få en god munhälsa. Du hittar milda tandkrämer för både dig och barnet som förutom god smak och frisk andedräkt hjälper dig att stärka upp tandköttet och motverkar karies och tandsten. För dig som lider lite extra av missfärgningar finns även skonsamma tandkrämer och tandpulver. Förutom att de motverkar karies och plack och ger dig en fräsch andedräkt, hjälper de till att ta bort gula fläckar och missfärgningar på tänderna.

Var noga med att borsta tänderna två gånger per dag och komplettera gärna med ett frisk och fräscht munvatten för en extra god andedräkt. Här hittar du skonsamma och ekologiska tandkrämer, uppfriskande munvatten och många andra produkter som hjälper till att motverka karies, tandsten och missfärgningar, och som kan vara svårt att hitta i vanliga butiker. Uppdatera badrumsskåpet med produkter som skyddar det vackraste du har - ditt leende!

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 19 produkter
Urval
Varutyp
Tandkräm17 Tandpulver1 Munvatten1
Varumärke
Kingfisher5 Weleda4 Dr Hauschka2 Urtekram2 Brilliant Smile1 Speed Import1 Thursday Plantation1 Dr Organic1 A.Vogel1 Pharma Nord1
Märkning
Ekologisk 9
Individanpassat
Barn 2
Sortering
Popularitet
Vit-Tandpulver
45 g
Vit-Tandpulver Eugenia
159 kr
 
5,0
5 av 5
Tandkräm
75 ml
Urtekram Mint & Green Tea Tandkräm
29 kr
 
5,0
5 av 5
Tandkräm Mint
75 ml
Dr Hauschka Tandkräm Mint
59 kr
 
4,0
4 av 5
Barn Tandgel
50 ml
Weleda Barn Tandgel
49 kr
 
Calendula Tandkräm
75 ml
Weleda Calendula Tandkräm
59 kr
 
2,5
2.5 av 5
Tandkräm Kol
100 ml
Dr Organic Tandkräm Aktivt Kol
Nyhet
74 kr
 
Barntandkräm
75 ml
Urtekram Childrens Toothpaste
26 kr
 
Q10 Tandkräm
75 ml
Zymbion Q10 Tandkräm
95 kr