Munhälsa

Tandvård och munhälsa är viktigt för vårt allmänna välbefinnande. För att bibehålla ett friskt och vackert leende livet ut är det viktigt att ta god hand om sina tänder. Munhälsa innefattar inte enbart att du ska vara noga med att borsta tänderna två gånger om dagen. Det inkluderar även ett friskt tandkött, god andedräkt, samt frånvaro av karies, tandsten och missfärgningar.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 23 produkter
Urval
Varutyp
Tandkräm21 Tandpulver1 Munvatten1
Varumärke
Kingfisher6 Weleda4 Nano-B3 Dr Hauschka2 Urtekram2 Speed Import1 Brilliant Smile1 Thursday Plantation1 Dr Organic1 A.Vogel1 Visa fler
Märkning
Ekologisk 10
Individanpassat
Barn 2
Sortering
Popularitet
Vit-Tandpulver
45 g
Vit-Tandpulver Eugenia
159 kr
 
5,0
5 av 5
Tandkräm
75 ml
29 kr
 
5,0
5 av 5
Eko-tandkräm mint
75 ml
Nyhet
89 kr
 
Barn Tandgel
50 ml
Weleda Barn Tandgel
49 kr
 
Calendula Tandkräm
75 ml
59 kr
 
2,5
2.5 av 5
Barntandkräm
75 ml
Urtekram Childrens Toothpaste
26 kr
 
Q10 Tandkräm
75 ml
119 kr
 
Tandkräm Mint
75 ml
59 kr
 
4,0
4 av 5
Tandborste Nano-B
Blå
Nano-B Tandborste Silver
Nyhet
109 kr
 
Tandborste Nano-B
Kristall
Nano-B Tandborste Silver
Nyhet
109 kr
 

Friska och fräsha tänder och mun

Hos oss hittar du skonsamma produkter som hjälper dig att att upprätthålla munvården och få en god munhälsa. Här finns milda tandkrämer för både dig och barnet som förutom god smak och frisk andedräkt hjälper dig att stärka upp tandköttet och motverkar karies och tandsten. För dig som lider lite extra av missfärgningar finns även skonsamma tandkrämer och tandpulver. Förutom att de motverkar karies och plack och ger dig en fräsch andedräkt, hjälper de till att ta bort gula fläckar och missfärgningar på tänderna.

Var noga med att borsta tänderna två gånger per dag och komplettera gärna med ett frisk och fräscht munvatten för en extra god andedräkt. Här hittar du skonsamma och ekologiska tandkrämer, uppfriskande munvatten och många andra produkter som hjälper till att motverka karies, tandsten och missfärgningar, och som kan vara svårt att hitta i vanliga butiker. Uppdatera badrumsskåpet med produkter som skyddar det vackraste du har - ditt leende!