Läs mer

Fettförbränningspaket

Gör det enkelt för dig och välj ett färdigt paket anpassat till en specifik inriktning. Vi har samlat färdiga viktminskningspaket med noga utvalda produkter till generösa paketpris, så att du kan nå dina viktminskningsmål utan att behöva fundera på vilka produkter du ska använda.

Vi har för närvarande inga produkter inom denna kategori. Är du intresserad av att handla produkter inom denna kategori - var vänlig att kontakta vår kundservice.

Filtrera

Smidigare viktnedgång!

Med ett färdigt paket kan du vara säker på att du får allt du behöver hemlevererat på en och samma gång. Perfekt när du ska prova en kur för första gången eller när du på ett enkelt sätt vill få hem alla dina favoritprodukter samtidigt.

Under denna kategori hittar du färdiga paket anpassade för dig som vill gå ner i vikt snabbt och effektivt men du hittar även paket som är anpassade efter olika dieter, exempelvis 5:2, LCHF och GI. För dig som vill göra en detox finns färdiga paket anpassade för just detta. Välj det paket som passar dig bäst och kom igång med din diet inom ett par dagar!