Läs mer

Energibars

Energibars är extra energirika och energitäta bars som är ämnade att ätas i samband med träning när du behöver fylla på med extra energi snabbt. Här hittar du energibars baserade på snabba kolhydrater som maltodextrin, dextros och Vitargo.

Vi har energibars från välkända varumärken, som passar dig som är aktiv och tränar mycket. Fyll skafferiet med ett storpack bars av din favoritsort, och ha till hands när du behöver!

Filtrera
Filtrera 12 produkter
Varumärke
Enervit4 CLIF Bar & Company2 Vitargo2 Nicks2
Märkning
Fri fr. sötningsmedel 8
Glutenkänslig 6
Utan tillsatt socker 2
Steviasötad 2
Låglaktos 2
Laktosfri 2
Sortering
Popularitet
Nicks Go Nuts
Dark Chocolate
Nicks Go Nuts
fr. 10 kr
 
3,5
3.5 av 5
Betyg: 3.5 / 5
Nicks Go Nuts
Milk Chocolate
Nicks Go Nuts
fr. 10 kr
 
3,5
3.5 av 5
Betyg: 3.5 / 5
CLIF Bar
1 st
CLIF Bar
20 kr
 
CLIF Bar
12-pack
CLIF Bar
219 kr
 
Enervit Protein Bar
1 st
Enervit Protein Bar
25 kr
 
3,0
3 av 5
Betyg: 3 / 5
Enervit Protein Bar
25-pack
Enervit Protein Bar
589 kr
 
3,0
3 av 5
Betyg: 3 / 5
Pure Bar Energy
1 st
Pure Sport Nutrition Pure Bar Energy
Utförsäljning
fr. 18 kr
20 kr

När behöver jag en energibar?

När du tränar på en hög nivå, är det att rekommendera att äta lite extra kolhydrater för att snabbt fylla på energilagret och orka träna så hårt du önskar. En energibar är smidig och lätt att ha till hands. Ladda upp inför ett långt träningspass med en energibar, eller fyll på med några tuggor under ett långdistanspass. Energibars är gott och smidigt att ha med sig under träning, istället för att bära med sig stora mängder sportdryck. Dessutom kan det kännas behagligare för magen att äta en bar istället för att dricka stora volymer vätska för att få i sig energigivande kolhydrater. Du kan även äta energibars efter ett träningspass för att fylla på med förlorad energi och återhämta dig efter träningen.

En bra energibar ska vara lättuggad och innehålla stor andel kolhydrater som snabbt kan tas upp av kroppen. Energibars utan nötter är bäst vid de tillfällen du vill ha i dig energin snabbt och inte äter någon annan energikälla under träningspasset. En energibar med nötter kan exempelvis intas före träningspass för långvarig energi. Det finns även energibars med tillsatt koffein, för en extra energikick när du tränar. Energibars smakar gott och tar liten plats i träningsväskan.