Läs mer

Serum

Ett ansiktsserum verkar på djupet och passar utmärkt för att använda under din dagliga ansiktskräm för att ge din hud det där lilla extra. Det finns många olika typer av serum, som aktivt bidrar till allt från att förebygga och behandla rynkor till att ge huden lyster eller motverka blemmor. Här har vi samlat serum för alla hudtyper!

Filtrera
Filtrera 19 produkter
Urval
Varumärke
Natura Siberica6 Mossa4 Bioearth3 Wise Organic2 Dr Organic2 Rosenserien1 Dr Hauschka1
Märkning
Vegan 15
Ekologisk kosmetika 13
Fri från
Fri från paraben 7
Fri från sulfat 6
Fri från silikon 6
Fri från parfym 3
Fri från alkohol 1
Hudtyp
Normal/blandad hy 10
Torr hy 7
Känslig hy 7
Problemhy 6
Fet hy 4
Anti-age 4
Sortering
Popularitet
Vitamin C Serum
20 ml
Rosenserien Vitamin C Serum
455 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Mossa Glow Serum
25 ml
Mossa Glow Cocktail Illuminating Serum
136 kr
 
4,3
4.33 / 5
Betyg: 4.33 / 5
Face Serum
Energy
Oblepikha C-Berrica Face Serum
79 kr
 
3,0
3 / 5
Betyg: 3 / 5
Face Serum
Antioxidant
Oblepikha C-Berrica Face Serum
79 kr
 
3,0
3 / 5
Betyg: 3 / 5
Face Serum
Hydration
Oblepikha C-Berrica Face Serum
79 kr
 
3,0
3 / 5
Betyg: 3 / 5
Jelly Face Moisturiser
100 ml
Mossa Juicy Jelly Hyaluron Face Moisturiser
Nyhet
279 kr
 
Face Serum
30 ml
Anti-OX Wild Blueberry Renewing Face Serum
89 kr
 
Night Serum
20 ml
Dr Hauschka Night Serum
299 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Guava Facial Serum
30 ml
Dr Organic Guava Facial Serum
-20%
119 kr
149 kr
Anti-blemish Serum
30 ml
Polar White Birch Anti-blemish Correcting Face Serum
Nyhet
89 kr
 
Guava Eye Serum
15 ml
Dr Organic Guava Eye Serum
-20%
111 kr
139 kr

Vad är ett serum?

Ett serum är en näringsrik produkt som är utformad för att verka på djupet. Om man tänker sig att en ansiktskräm är verksam på hudens yta där den tillför fukt och näring, så verkar ett ansiktsserum längre ner i huden och kan på så vis utöva sin effekt på ett större djup än en vanlig ansiktskräm. Ett serum innehåller fukt och näring i koncentrerad form vilket ger större effekt och ett långvarigt resultat. Ett serum kan användas för att återfukta huden på djupet och för att reducera fina linjer, mörka ringar och ta hand om stora porer i ansiktet.

När använder man ett serum?

Det är det allra vanligaste sättet att ta hand om sin hud är genom att tvätta ansiktet och avsluta med en fuktkräm. För dig som vill att din hudvård ska verka på djupet är allt som krävs ett enkelt steg däremellan. Serum används nämligen efter rengöring och innan fuktkräm i ansiktet. Ett serum räcker oftast att använda antingen som en del av hudvårdsrutinen på morgonen eller på kvällen innan du går och lägger dig. Ett serum har mindre molekyler än vanliga hudkrämer, vilket gör att den kan tränga längre in i huden och verka på djupet. Känner du att dina vanliga hudvårdsprodukter inte riktigt gör sitt jobb? Då kan ett serum vara svaret! Vanliga hudkrämer når bara yttersta lagret, medan ett serum når ner till lagret under med sina verksamma ämnen. Problem som kan ligga i de undre lagren av huden är pigmentering och åldersfläckar.

Använd ditt serum på rengjord hy och applicera både i ansikte och på halsen. Oftast räcker det med ett par droppar för att tillgodose din hud de verksamma ämnena. Ett serum absorberas oftast väldigt snabbt vilket gör att du inte behöver vänta länge innan du lägger på din dag - eller nattkräm. För den morgontrötta eller stressade är det alltså ett smidigt steg som tillför det extra till huden på nolltid.

Under denna kategori hittar du serum för alla ändamål och hudtyper. Ta din hudvårdsrutin till nästa nivå med hjälp av serumets avancerade formula.