Ögonkräm

Huden kring ögonen är mycket tunn och känslig och har därför ett speciellt behov av näring och vård. Välj en skonsam ögonkräm anpassad för just dina behov. Här hittar du ögonkrämer med näringsämnen för huden som bidrar till att reducera fina linjer och påsar under ögonen.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 11 produkter
Urval
Varumärke
Nonique3 Dr Hauschka3 Jabushe2 Anne-Marie Börlind1 Rosenserien1 Dr Organic1
Märkning
Ekologisk 8
Vegan 6
Fri från
Fri från sulfat 9
Fri från parfym 3
Fri från alkohol 1
Hudtyp
Torr hy 7
Anti-age 7
Problemhy 6
Normal/blandad hy 6
Känslig hy 6
Fet hy 6
Sortering
Popularitet
Eye Cream
15 ml
Rosenserien Eye Cream
-20%
196 kr
245 kr
4,7
4.7 av 5
Eye Lift Serum
15 ml
Jabushe Eye Lift Serum
225 kr
 
Eye Cream
15 ml
Nonique Anti Aging Eye Cream
-20%
87 kr
109 kr
3,5
3.5 av 5
Eye Cream
15 ml
Nonique Intensive Eye Cream
-20%
87 kr
109 kr
Eye Fluid
15 ml
Nonique Extreme Energy Eye Fluid
-20%
87 kr
109 kr
Eye Balm
10 ml
Dr Hauschka Eye Balm
289 kr
 

Skonsamma ögonkrämer

Oavsett vad du har för problem eller behov behöver huden kring ögonen extra vård och omtanke för att må bra. Kanske känner du dig svullen, har mörka ringar, påsar eller början till fina linjer och rynkor kring ögonen. Under denna kategori hittar du ögonkrämer speciellt anpassade för att behandla dessa problem. Välj en ögonkräm med kylande effekt för att minska svullnad och ge huden en fräsch och pigg känsla. För dig med början till kråkfötter och fina linjer finns många ögonkrämer anpassade för att reducera och motverka uppkomsten av rynkor.

Med en skonsam ögonkräm anpassad för ögats känsliga hud behöver du inte oroa dig för att din dag- eller nattkräm ska irritera huden runt ögonen. Välj en ekologisk ögonkräm för att vara säker på att produkten innehåller ingredienser från naturen och är fri från syntetiska kemikalier. Oavsett vad du söker finns här en ögonkräm för alla behov och för alla hudtyper. Vi har ögoncreme från välkända varumärken som Rosenserien, Anne-Marie Börlind och Dr Hauschka.