Läs mer

Nattkräm

Ta hand om din hud dygnet runt, genom att applicera en vårdande nattkräm innan du går och lägger dig. En effektiv nattkräm vald utifrån din hudtyp tillför fukt och näring till huden så att den får chans att återhämta sig medan du sover. Hos oss på Svensk Hälsokost hittar du nattkrämer för alla hudtyper och behov.

Filtrera
Filtrera Visar 9 produkter
Urval
Varumärke
Natura Siberica3 Dr Organic2 Eco Cosmetics1 Sasco1 Weleda1 Rosenserien1
Märkning
Vegan 4
Ekologisk 4
Fri från
Fri från paraben 7
Fri från silikon 6
Fri från sulfat 5
Fri från parfym 1
Fri från alkohol 1
Hudtyp
Torr hy 6
Normal/blandad hy 6
Problemhy 4
Känslig hy 4
Anti-age 4
Fet hy 3
Sortering
Popularitet
Night Care
50 ml
Rosenserien Night Care Intense
Produkt
på köpet
370 kr
 
5,0
5 av 5
Nattkräm
50 ml
115 kr
 

Hudens tid för återhämtning

Precis som du behöver vila för att orka med vardagen behöver huden få möjlighet att återhämta sig. Detta sker under natten när huden går in i en reparerande fas. Av denna anledning är hudens behov olika på dagen och på natten. På dagen behöver huden mycket skydd, medan den på natten har ett större behov av näring och fukt. En nattkräm är därför ofta tjockare i konsistensen jämfört med en dagkräm.

I denna kategori hittar du naturliga och skonsamma nattkrämer för alla hudtyper; oavsett om du har torr, fet, känslig eller kombinerad hy. Här finns även anti-age nattkrämer för mogen hud. Välj bland många ekologiska, naturliga och djupverkande ansiktskrämer hos oss på Svensk Hälsokost och unna både dig och din hud en skön natts sömn.