Läs mer

Fotledsskydd

Stela och ömmande fotleder kan sätta käppar i hjulet för dig som vill hålla dig aktiv. Smärta i vristerna är inte bara obehagligt utan kan även leda till ytterligare problem på grund av felbelastning. Med ett stabilt fotledsskydd kan du ge stöd, stabilitet och tryck till fotlederna så att du lättare återhämtar dig från skadan och kan fortsätta hålla dig aktiv.

Filtrera
Filtrera 8 produkter
Varumärke
Rehband3 Back on Track2 Mueller1 Velloflex1 Vulkanskydd1
Sortering
Popularitet
Vristskydd
Svart
Back on Track Vristskydd
269 kr
 
4,3
4.25 / 5
Betyg: 4.25 / 5
Fotskydd
One Size
Vulkanskydd AirXtend Fotskydd
199 kr
 
Ankle Support Light
Black
Rehband QD Ankle Support Light
249 kr
 
2,7
2.67 / 5
Betyg: 2.67 / 5

Fotledsstöd vid skada och rehabilitering

Vristerna utsätts för många stötar under träning och aktivitet, och skaderisken för fotlederna är hög i många idrotter. Ett vristskydd kan användas både i förebyggande syfte och när problem har uppstått, för att ge stöd och stabilitet till fotlederna.

Har du lindrig smärta i fotleder och hälsenor vid aktivitet, kan det räcka med ett enklare fotledsstöd, som ger värme och kompression till anklarna men fortfarande tillåter en hög rörelsefrihet. Behöver du rehabilitering efter stukning, eller är du på väg till återhämtning efter fotledsskada, finns det fotledsskydd med högre stabilitet som motverkar rörelse i sidled och avlastar fotleden på bästa sätt.

Vi har vulkanskydd och fotledsskydd från Rehband, Back on Track, Mabs och andra välkända varumärken.