NAD+

NAD+ har fångat uppmärksamheten hos många hälsointresserade personer de senaste åren på grund av dess betydelse för cellernas hälsa, förnyelse och energiproduktion. NAD+ förekommer naturligt i våra celler i form av ett koenzym och främjar kroppens oxidations- och reparationsprocesser. Kosttillskott med nikotinamid ribosid främjar normala nivåer av NAD+ i kroppen. Se vårt sortiment nedan!

Vad är NAD+?

NAD+ är en naturligt förekommande koenzym i våra celler som är avgörande för kroppens oxidations- och reparationsprocesser samt för energiproduktionen i mitokondrierna, cellernas energiproducenter. NAD+ fungerar som bränsle för sirtuiner som ökar ämnesomsättningen och muskeleffektiviteten. Dess olika funktioner stöttar ett normalt skydd och reparation av celler samt främjandet av energiproduktionen i kroppen. Genom att upprätthålla tillräckliga nivåer av NAD+ genom en hälsosam livsstil hjälper det till att stötta cellernas naturliga skydd i kroppen.

Kosttillskott med NAD+

Utöver en hälsosam livsstil kan det vara till fördel att använda sig av kosttillskott som stödjer nivåerna av NAD+ i kroppen. Kosttillskott som innehåller nikotinamid ribosid fungerar som en föregångare till NAD+ och tas lättare upp av kroppen än rent NAD+. Nikotinamid ribosid, som är en aktiv form av vitamin B3 (niacin), har lite andra egenskaper i kroppen än vanligt vitamin B3 då det främjar ökade nivåer av NAD+ i cellerna. Nivåerna av NAD+ påverkas bland annat av fysisk aktivitet, kost, stress och sömn och det kan då vara bra att komplettera med ett kosttillskott som innehåller nikotinamid ribosid.

Läs mer
Filtrera
Sortering
Popularitet
Filtrera
NAD+ Resveratrol
60 kaps
Healthwell NAD+ Resveratrol Plus
599 kr
4,5
4.5
Betyg: 4.53 / 5
NAD+
60 kaps
Healthwell NAD+
449 kr
4,2
4.2
Betyg: 4.18 / 5