Läs mer

Brun utan sol

Solkysst hy är något som många av oss drömmer om och önskar oss året runt. En naturlig solbränna får oss att känna oss fräscha och livar upp den grå vardagen. Med hjälp av en effektiv brun utan sol, kan du få just det naturliga resultat du vill ha, även när vintermörkret smyger sig på. En bra brun utan sol är lätt att applicera och håller länge.

Filtrera
Filtrera Visar 21 produkter
Urval
Varumärke
TanCan8 Ida Warg5 Tropical Sun2 Dr Organic2 TanOrganic1 Anne-Marie Börlind1 Eco Cosmetics1 Rosenserien1
Märkning
Vegan 17
Ekologisk 4
Fri från
Fri från silikon 15
Fri från paraben 15
Fri från sulfat 11
Fri från parfym 11
Fri från alkohol 3
Sortering
Popularitet
Self-Tan Spray
250 ml
TanCan Bronze Self-Tanning Spray
289 kr
 
4,1
4.09 av 5
TanCan Clear spray
100 ml
TanCan Self-Tanning Clear Spray
199 kr
 
4,5
4.5 av 5
SprayTan In A Can
150ml
SprayTan In A Can
139 kr
 
3,8
3.75 av 5
SprayTan In A Can
3 x 150ml
SprayTan In A Can
389 kr
 
3,8
3.75 av 5
Self Tan
100 ml
Rosenserien Self Tan
-15%
212 kr
249 kr
4,7
4.67 av 5
Brun Utan Sol
75 ml
Eco Cosmetics Brun Utan Sol
125 kr
 
Tanning Mitt
1 st
Ida Warg Tanning Mitt
49 kr
 
TanCan Wipe
1 st
TanCan Self-Tanning Wipe
18 kr
 
TanCan Wipe
10 pack
TanCan Self-Tanning Wipe
159 kr
 
Self Tan Mousse
120 ml
TanOrganic Self Tan Mousse
-70%
150 kr
499 kr

Solkysst hud utan sol

Brun utan sol finns både som kräm för kropp och ansikte, och som spraytan - en smidig soldusch som du enkelt fixar hemma i badrummet. Self tanning har många fördelar för dig som vill ha en gyllenbrun hy. Du slipper de skadliga strålarna från sol eller solarium och det är ett mer ekonomiskt alternativ än en soldusch på salong. Du kan själv bestämma hur kraftfull brun nyans du vill ha genom att lägga på ett eller flera lager tanning. En spraytan håller ca en vecka innan du behöver bättra på färgen, och det samma gäller för spraytan på salong eftersom huden hela tiden förnyar sig.

Tips för den perfekta gyllenbruna tonen

För att få den perfekta bruna nyansen och ett långvarigt resultat ska du tänka på att först tvätta huden noggrant, gärna med en peeling. Avsluta sedan med att smörja in områden som lätt blir torra, exempelvis armbågar och knän. Det ger ett jämnare och mer långvarigt resultat. Stryk eller spraya sedan ett jämnt lager brun utan sol över kropp och ansikte, börja med ett lager först och använd fler lager om du vill ha en starkare brun ton. Kom ihåg att knän och händer lätt blir kraftigt bruna när färgen lägger sig i hudvecken, så undvik att lägga för mycket färg där.

Tänk på att låta färgen torka ordentligt innan du tar på kläder och vänta gärna med att duscha på åtminstone några timmar beroende på vilken produkt du använder dig av. Är du för snabb riskerar färgen att färga av sig på kläderna och mattas av på huden. Har du i grunden en mycket ljus hudton bör du börja försiktigt med ett lager färg för att kontrollera hur kraftigt brun du blir. Om du redan är lite solbrun eller i grunden har ett mörkare pigment, kan du testa att lägga på fler lager brun utan sol.