Intimvård

Vid daglig intimvård så som dusch eller rakning är det extra viktigt att använda produkter som är skonsamma mot underlivet. I denna kategori hittar du intimvårdsprodukter som är speciellt anpassade för det mest ömtåliga området på kroppen.

Underlivet är ett känsligt område på kroppen och de sköra slemhinnorna kan lätt irriteras av vanlig tvål. Om du tvättar dig för ofta i underlivet eller använder vanlig tvål har du lättare för att drabbas av svamp och klåda. För att undvika problem med underlivet är det därför bra att använda en speciell intimtvål som är mild och skonsam mot de känsliga slemhinnorna. Vid intimrakning kan det vara bra att använda en speciell rakgel som inte irriterar huden i onödan. Efterbehandla gärna med intimolja för att slippa röda utslag eller en kräm som motverkar inåtväxande hårstrån.

I vårt sortiment hittar du flera intimvårdsprodukter från bland annat rfsu som hjälper dig i din dagliga intimvård. Här hittar du även produkter som hjälper till att återfukta och bevara underlivets pH-balans.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 10 produkter
Varutyp
Intimgel5 Intimtvål3 Rakgel1 Intimkräm1
Varumärke
Rfsu4 Antula2 IQ Medical2 Faith in Nature1 Helhetshälsa1
Märkning
Ekologisk 1
Individanpassat
Henne 3
Fri från
Fri från paraben 8
Fri från sulfat 7
Fri från silikon 6
Fri från parfym 5
Fri från alkohol 3
Sortering
Popularitet
Vaginal Gel
42 g
Helhetshälsa Vaginal Gel
Produkt
på köpet
165 kr
 
Feminine Wash
200ml
Faith in Nature Faith Feminine Wash
65 kr
 
4,5
4.5 av 5
Intim Shave Gel
150 ml
RFSU Intim Easy Shave Gel
55 kr
 
5,0
5 av 5
Intim Balm
40 ml
RFSU Intim Cooling Balm
49 kr
 
4,0
4 av 5
Ac3 Comfort
45 ml
Ac3 Comfort
198 kr